|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
U.B0B

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | U.B0B napsal: | | Gohan napsal: | | Otevři soubor titulku v textovem editoru a nahrad každé písmeno s diakritikou písmenkem bez diakritiky. |
mam brecet nebo se smat? jelikoz ve tvem prispevku nevidim smajlika a neznam povahu vetsiny tvych postu, tak nevim jestli to myslis vazne nebo ... |
Nechápu? Poradil jsem ti jak vyřešit problém s titulky? Nebo to jsou snad hardsuby přímo v tom videosoubory?
Jinak mě ještě napadlo, že si myslíš , že ti radím aby jsi procházel jednotlivé řádky a manuálně nahrazoval. ....... |
aaha ... ale i tak je to zdlouhavy. nepochopil jsem v cem jsou tyto titulky jine neb jindy funguji i hacky, carky, ale tohle neustale meni font, kazdy druhy pismeno je jakysi obrazek ... no nejak to vyresim .. dik
| Seva98 napsal: | U.BOB: Ja objevil starou klasiku, nikdy jsem neveril, ze me serial z let kdy jsem se narodil bude takhle bavit http://www.csfd.cz/film/70809-zenaty-se-zavazky/ , pamatuju si jak ho davali kdysi v TV, ale nic vic. Na uloz.to jsou vsechny dily. Takze Zenateho se zavazky doporucuji, sam jsem taky shledl TBBT a Lucky Louie strasne hodnekrat.
|
zenatyho se zavazky uz bych dnes videt nechtel .. ale jak zde nekdo navrhnul, tak Louieho sleduji v jinem serosi Rozvedený se závazky - 40 dilu - tak je zas na co koukat ... ?)
Naposledy upravil U.B0B dne út listopad 13, 2012 9:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na Dextra? Obávám se, že tuhle řadu už jen stěží nějak předčí někdy _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Co říkáte na Dextra? Obávám se, že tuhle řadu už jen stěží nějak předčí někdy |
Ja este nevidel ani jeden dil Dextra, je to dobry ? Asi mrknu esli je to na ulozto.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
Pokud vim, tak dexter stejne osmou radou konci, takze na prekonavani moc moznosti stejne mit nebude _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
Ten Dexter mě láká, všichni o něm mluví, ale zatím koukám na HIMYM, BBT a ještě jsem si stáhl asi 10 sérií Friends, jak to má člověk stíhat? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Luster napsal: | Wojtkingson: rikam ze super, 10/10 ..uz by mohlo bejt zase pondeli |
tj, už ani nečekám na cz titulky a dávám to v angličtině |
ja vetsinou pockam, je fakt, ze i bez nich se da vetsine celkem slusne rozumnet, az teda na vyjimky.. treba u ohledani tela apod., to co tam Masuka chrlil sem fakt nedaval
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: st listopad 14, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
pan rad sedi na trune, ja mam radeji tohle
_________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st listopad 14, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|