Zaslal: ne listopad 11, 2012 12:14 pm Předmět: Dieta 2013
Vek -24
Vyska- 187cm
Vaha - 90kg
Pas uvolneny -93cm
Pas zatnuty - 87cm
Trening doposial prsia+biceps+brucho , nohy+triceps ,plecia+chrbat sem tam nejake kardio cca 2mesiace som isiel takto vsetko 4-5x15-8op. Predtym som pol roka cvicil len tak sporadicky strava biedna (prac. povinnosti) v strede leta som mal 86kg a nevyzeralo to az tak zle ,ale nebolo to co som si predstavoval vid foto
takze som zacal od septembra naberat svalovu hmotu ale samozrejme ako je to u mna zvykom aj ked pri velkej opatrnosti som pribral 4kg a je tam aj dost tuku , takzesom sa utapal nad otazkou co cele tie roky robym spatne, takze som bol zahnany do kuta :) a bol donuteny si kupit odbornu literaturu Fitness Vyziva (Susan Kleiner). Doterajsi kaloricky prijem bol u mna v druhej polovici diety vzdy nieco mezi 1200-1500Kcal... a ubytok sa vzdy zastavil a ja som musel robit doslova hodinya hodiny kardia tyzdenne aby som nieco dal s tuku dole a stym som stracal aj svaly. Takze po precitani knizky a naslednych prikladoch v nej som zistil ze som vsetko cele roky robil na pic* . V knihe boli uvedene kaloricke hodnoty pre mna nerealne to znamena nieco okolo 3500Kcal a ludia na tom chudnu .. tak som si len tak z prdele spocital aky mam teras kal. prijem ja a co som zistil ma mierne povedane zaskocilo :) 2900Kcal ! Odporucane hodnoty pre objemovu fazu su vraj medzi 44-52Kcal /1kg hmotnosti to by znamenalo pre mna okolo 4000kcal /den no takze roymyslam ci mam experimentovat a vyhnat to na tych 4000 ale na druhej strane mi to rozum nechce dovolit kedze som priberal na 2900 Kcal... ta kniha tvrdi ze cim viac prijmem budem mat vyssi energeticky vydaj a naopak ... takze este neviem co spravim :O
Od zajtra zacinam korteho maximalky su u mna taketo Drep celny: 120kg Mrtvy tah:180kg Incline bench press: 115kg
kód:
Naposledy upravil Ivo2 dne ne duben 28, 2013 9:28 am, celkově upraveno 9 krát
Toto je 2900Kcal. Takto budem jest tento tyzden uvidim o 7 dni kolko navazim a nameriam a podla toho upravym. V netreningovy den uberiem gainer tj -180kcal tzn. cca 2700 .
Zaslal: ne listopad 11, 2012 12:42 pm Předmět: Re: Treningovy a vyzivovy dennik
jenmze je jeste otazka, z jakeho zdroje kalorie pochazeji, a kdy je do sebe cpes
relativne nejvic by jsi jich do sebe mel dostat na snidani a po treningu
pred spanim zase pomalutravici protejny
a nebo najed na trening HPM a pak jez dokud nebudes syty
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
na snidani dej 150g vlocek s mlekem a staci
na obed pridej vic prilohy, klidne dvojnasobek
druha svacina je blbe, pokud nerysujes, tak nema cenu pocitat par jablek jako jidlo
HPM: tezke cviky, tezke vahy, technika minimalne na 80%, 6-8 opakovani,kladky a izolovane cviky az nakonec, cele telo 2x tydne, kdyz poroste vaha na cince, porostes i ty
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
na snidani dej 150g vlocek s mlekem a staci
na obed pridej vic prilohy, klidne dvojnasobek
druha svacina je blbe, pokud nerysujes, tak nema cenu pocitat par jablek jako jidlo
HPM: tezke cviky, tezke vahy, technika minimalne na 80%, 6-8 opakovani,kladky a izolovane cviky az nakonec, cele telo 2x tydne, kdyz poroste vaha na cince, porostes i ty
preco je druha svacina blbo?po tomto jedle mam trening a je to take lahke a dobre stravitelne ... co by si tam volil ty?
Uz to tu bolo viac krat prepierane, tieto veci ti mozu znormalizovat hladinu testosteronu leda ak mas po 50ke a aj to len v pripade ze pouzivas velmi kvalitny tribulus a vo velmi vysokych davkach.
V tvojom veku prirodzeny testosteron skratka nieje limitujuci faktor. Ak stale pozorujes pozitivne ucinky placebo efektu, pokus sa na to co som pisal rychlo zabudnut :)
Ano to viem ale nikto mi nezoberie to ze po nom ovela rychlejsie regenerujem a mam vacsiu chut do treningu. Nejaky iny tribulus mi nefungoval ako tento a uz ho mam asi 4x
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru