|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
Sice na tom vršku nevidím svaly, který by měly zvedat ty váhy, co avizuješ, ale na druhou stranu se mi líbí, že máš pěknou atletickou postavu a ta ti stačí na ty velice dobrý výkony. Koneckonců, to je myslím ta kombinace, kterou si v minulosti chtěl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: ne listopad 18, 2012 10:45 pm Předmět: |
|
|
Mě se právě tohle líbí. Na první pohled by neznalý člověk neřekl, že tenhle fitnesák by v sobě mohl skrývat takovou sílu. Já tam právě tu sílu vidím. Pořádný trapézy, ramena, silný střed těla a pořádný kejty! A to že nemá 50 přes ruku? To vůbec nevadí, velkej bicák nikomu hubu nerozbije.  Ten se hodí do trička na oko. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 12:28 am Předmět: |
|
|
Lol prý sice ne mohutnou. Nevím kam chodíš ty johne, ale v porovnání s tím co já vídávám každý den to je definitvně mohutná postava.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 1:28 am Předmět: |
|
|
Mě se zdá, že Majesty vcelku vyzrál i rozumově, takže sám ví nejlíp jak na tom je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 6:53 am Předmět: |
|
|
Ja vam dekuji hosi za podporu, ale John ma pravdu, ja nejsem nijak mohutny, znam lidi co jsou o deset kilo lehci nez ja a vypadaji vetsi. Vsadim se ze ja budu relativne hubeny vypadat i se sto kilama  ale s tim opravdu asi nic neudelam, ani pro to netrenuju aby se to zmenilo. Ale momentalne jsem opravdu spokojeny, napric vsemu jsem opravdu nejvetsi a nejsilnejsi co jsem kdy byl, a me to staci
e: mimochodem, prijde mi ze jsem mel vic postu, ono se to nejak promazavalo?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 7:14 am Předmět: |
|
|
No co jsem koukal tak zmizelo pár topicu, třeba na smazání mělo snad 3-4 stránky, teď je 1, apod. takže je možné, že Ti ronnie něco smáznul. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 9:07 am Předmět: |
|
|
Tak třeba se smazal celý archiv. Sekce Na smazání má už jen jednu stránku ... _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: |
e: mimochodem, prijde mi ze jsem mel vic postu, ono se to nejak promazavalo?! |
https://forum.ronnie.cz/test-t31226.html _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Tom: Spíš neumíš psát. Nejdřív ho nazveš fitnesákem (Aniž by si to myslel nějak zle, ale to nejde.) a pak na jeho postavě vyzdvihneš Kejty, střed těla a trapézy. Tedy svalové partie, na které fitnesáci zvesela kašlou. Ale jinak ...jde samozřejmě o slovíčka a tedy o hovno. Už to tu nechci žabomyším sporem. |
Promin Majesty, že ti to tady zasíráme, ale musím to Johnovi veřejně vysvětlit ať nejsem za pako.
Napsal jsem:
Na první pohled by neznalý člověk neřekl, že tenhle fitnesák by v sobě mohl skrývat takovou sílu.
Myslím, že tato báseň stojí za menší rozbor, autor tím chtěl říci asi toto:
Neznalým člověkem je míněna třetí osoba, tedy ne já, ne Majesty, ale kterýkoli jiný člověk nevěnující se ,,našim" sportům proto tedy ,,neznalý". Na první pohled + tenhle fitnesák mělo znamenat to, že když tento neznalý člověk potká Majestyho do půl těla kdekoli, řekne si, sem tam vidím sval, asi chodí do fitka. Proto fitnesák. To jest pohled třetí osoby a jsem přesvědčen o tom, že to tak v praxi bude vypadat např u lékaře, v bazénu atd. tudíž já Majestyho fitnesákem nenazývám.
Dále jsem napsal:
Já tam právě tu sílu vidím. Pořádný trapézy, ramena, silný střed těla a pořádný kejty!
To jest už můj pohled.
Nikde si neprotiřečím, hotovo tečka.
Je to trochu jasné nebo to mám rozepsat nějak podrobněji? Omlouvám se že jsem to napsal tak složitě, měl jsem to napsat polopaticky rovnou. Aneb slovy klasika: příště budeme chytřejší staroušku! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po listopad 19, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|