Koho byste volili jako prezidenta?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho byste volili jako prezidenta?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě?
Jana Bobošíková
3%
 3%  [ 2 ]
Jiří Dienstbier
8%
 8%  [ 5 ]
Jan Fischer
4%
 4%  [ 3 ]
Taťana Fischerová
6%
 6%  [ 4 ]
Vladimír Franz
18%
 18%  [ 11 ]
Zuzana Roithová
4%
 4%  [ 3 ]
Karel Schwarzenberg
34%
 34%  [ 21 ]
Přemysl Sobotka
0%
 0%  [ 0 ]
Miloš Zeman
19%
 19%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 61

Autor Zpráva
jari

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tímhle Okamura u mě strašně klesnul. Větší politickej hlod jsem v životě nečetl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Politická sebevražda, tohle zpackal........
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak si to pořádně přečtete,moc žijete v tom co bylo.
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:

A ty budeš asi moc mladej (nic ve zlém) ... Trochu mne zarazilo, co T.O. píše o egalitářských systémech, zrovna on, který se vypracoval vlastní schopností. To, že je to STRAŠNĚ naivní, je druhá věc.

My jsme doma vždycky říkali (komunisti mi zabili tátu, takže já je opravdu nemám ráda), že komunismus je super nápad, ale nepočítá s existencí lidí.

Na druhou stranu je fakt, že nevidím rozdíl mezi Okamurou, který komunisty podporuje teď (se jimi chce nechat podporovat) a takovým Fischerem či Zemanem, kteří byli v KSČ navzdory tomu, co ten režim prováděl. Nevolitelní jsou pro mne všichni.
mysH

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nutno cist cely clanek, nikoliv jen titulek. Okamura velebi puvodni myslenku komunismu, ovsem zde je nutno rict, ze komunismus NENI demokraticky. Puvodni myslenka komunismu je deleni se o vse a tak rozhodne nektery spolecnosti zili i zijou, protoze musi. Nicmene ve vyspely spolecnosti takhle zit nejde, protoze se vzdycky najde nekdo, kdo bude chtit vic na ukor jinych a tim padem uz to neni komunismus. A pro uplnost v Ceskoslovensku komunismus nikdy nebyl, jen nejaky upraveny paskvil s diktaturou.
Okamura je trochu snilek a v tomhle blbec. Neco jinyho je urcita myslenka a neco jinyho je ta myslenka v praxi, kde to proste fungovat nebude. U Cechu tuplem, protoze co si budem povidat, tolik zavistivych lidi jako u nas je v jinych civilizovanych statech nemyslitelny. Podobne si kdysi nabehl v rozhovoru treba Rath s Nemeckem za Hitlera, par napadu tam bylo asi vazne dobrych, ale realita uplne cela spatne.

Tim, ze si rekl o podporu komunistu klesl totalne. Kazdy kdo od nich chce podporu je nevolitelnej, aspon pro ty lidi, co maji trochu pamet. Prezident je prezidentem vsech? Ne neni, mozna papirove, ale realne jen tech, ktery ho volili.

Lidi chteli volit prezidenta primo .. haha, ten vysledek je fakt vtipny. Bud to vyhraje blbec bez nazoru, ktery nic nikdy nedelal, nezkazil a tim padem je u lidi strasne popularni (prezident bez nazoru je supr ne asi, bych blil) .. nebo nejaka politicka vykopavka, co to dostane jako vrchol svoji politicky kariery (coz by dostal i pri starym systemu volby) .. anebo nejaky populista a demagog. Zmeni se neco? K horsimu urcite, druha moznost tech co to muzou vyhrat je hodne hodne nizka ..
mysH

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem přímou volbu nikdy nechtěl. Ale když teda je, tak jsem spokojenej. Vždy bych volil buď Klause, nebo Zemana.
Waffels

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mnemosyne napsal:
patrikdundych napsal:

A ty budeš asi moc mladej (nic ve zlém) ... Trochu mne zarazilo, co T.O. píše o egalitářských systémech, zrovna on, který se vypracoval vlastní schopností. To, že je to STRAŠNĚ naivní, je druhá věc.

My jsme doma vždycky říkali (komunisti mi zabili tátu, takže já je opravdu nemám ráda), že komunismus je super nápad, ale nepočítá s existencí lidí.

Na druhou stranu je fakt, že nevidím rozdíl mezi Okamurou, který komunisty podporuje teď (se jimi chce nechat podporovat) a takovým Fischerem či Zemanem, kteří byli v KSČ navzdory tomu, co ten režim prováděl. Nevolitelní jsou pro mne všichni.

Zeman vstoupil do KSČ v období pražského jara a dva roky na to ho vyhodili, neobhajuju ho, protože po převratu byl on součástí těch, kteří tuhle zemi dovedli do sraček v jakých dnes je. Rozdíl je ale v tom, že ta bolševická svině Fischer, která má pro mě naprosto k neuvěření takovou podporu lidí, podporu zaostalých omezenců a ve výsledku stejných sviní jako je on, vstoupila do strany za tuhé normalize a tímto automaticky souhlasila s pol. procesy, s pobytem vojsk na našem území..........
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

do sraček tuhle zemi dovedl komunismus - hlavně českou mentalitu

Když srovnám ČR s čímkoliv na východě, tak ve sračkách určitě nejsme. Jen Slovinsko se nám může rovnat asi. A to jen stejně kvůli tomu, že dostali moře
Waffels

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Když srovnám ČR s čímkoliv na východě, tak ve sračkách určitě nejsme. Jen Slovinsko se nám může rovnat asi. A to jen stejně kvůli tomu, že dostali moře

Jsme a sami se neustále jenom srovnáváme s východní evropou, samozřejmě. Tohle není absolutně relevantní. Na poměry východu budeme vždycky výš ale koho to sakra zajímá? Když něčeho chci dosáhnout budu se srovnávat s někým jako je rumunsko? Malá země, malý náro,d který před drouhou světovou válku měl jednu z nejlepších perspektiv na celém světě a který po 89 měl šanci se dostat zpátky tam kde jsme byli. Ne, kariéristi, komanči ze kterých jsou dneska pravičáci jako poleno neudělali nic jiného než zase jenom využili šance, dobře pro ně, je to naše vina...

Edit: ne naše, ne tvoje, vina starších generací a jejich letargie
Bara

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Slovinsko žije převážně z nerostných zdrojů a ne z moře.To dělá Chorvatsko,kterému nic jiného nezbylo.
Komunismus vybudoval v lidech tady obrovskou míru zbabělosti a už neumějí za nic bojovat a jen přijímají vše jak je.Potom je snadné s nima hýbat a je jedno kdo je u moci,protože každý má špinavé ruce.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel jsem to tak, že jsme pořád před Slovinskem, ale že jim stejně závidím to moře =) Ono je to docela příjemný mít moře
Bara

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Myslel jsem to tak, že jsme pořád před Slovinskem, ale že jim stejně závidím to moře =) Ono je to docela příjemný mít moře

Slovinsko je před námi v životní úrovni,ale asi chápu co myslíš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
guruhonza napsal:

Slovinsko je před námi v životní úrovni,ale asi chápu co myslíš.

Nežádalo náhodou nedávno EU o půjču, protože jim na ten ráj kapku docházejí chechtáky? :-)

Jinak, škody co tu napáchal komunismus nejdou shrnout do jedné věty. Nesváděl bych to na zbabělost lidí či manipulaci s nimi. Stačí se rozhlédnout po západní Evropě a najdeme více špatných vlád než dobrých. Výrazně.
Důvodů proč je u nás taková korupce a vláda je taková jaká je, je hodně. Bylo by potřeba někoho kdo zná situaci v ostatních post-komunistických státech a dokáže srovnat co oni udělali dobře a co špatně. Co jsme udělali lépe než v Maďarsku (která je mimochodem v současné době totálně v prdeli a to bylo premiantem), co udělalo lépe/hůře Polsko, Estonsko, Lotyšsko, .... . Já osobně nevím jestli je to v těch státech podobné že se usadila velice dobře spolupracující klika vládnoucích stran a nebo zda je to jiné. Když se třeba podíváš na Rakousko které nám je dáváno za vzdor, tam třeba donedávna fungovalo rozdělení moci a funkcí podle stranické knížky. A tipl bych si že stále ještě funguje.
Majesty

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Waffels napsal:

Zeman vstoupil do KSČ v období pražského jara a dva roky na to ho vyhodili, neobhajuju ho, protože po převratu byl on součástí těch, kteří tuhle zemi dovedli do sraček v jakých dnes je. Rozdíl je ale v tom, že ta bolševická svině Fischer, která má pro mě naprosto k neuvěření takovou podporu lidí, podporu zaostalých omezenců a ve výsledku stejných sviní jako je on, vstoupila do strany za tuhé normalize a tímto automaticky souhlasila s pol. procesy, s pobytem vojsk na našem území..........

Ty se asi vazne moc nevyznas, v te dobe byl ve strane kazdy druhy, protoze se to proste vyplatilo. A on byl jen radovy clen a nijak se v aktivitach rezimu neangazoval, nevim proc to vas pokrytce tak sere :) A podivejme se radsi na realne a podlozitelne fakta - jako premier si troufam rict byl nejlepsi od revoluce, preference mel vyssi nez Klaus, byl duveryhodny a neco pro tuhle zemi spolecne s ostatnimi urednickymi ministry vazne udelal, narozdil od Zemana (opozicni smlouva - nevolit, upalit), Diestenbera (dokud nepodal kandidaturu tak jsem o nem neslysel jedine slovo) nebo Sobotka (v politice nic nedokazal, mluvi jako nejvetsi populista a tak, aby nikdy nerekl nic konkretniho a mam ho v pameti tak trochu vryteho jako Paroubkuv sidekick).
Fisher all the way.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: