Práce po treninku!!!

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Práce po treninku!!!  Úvodní stránka -> Trénink -> Práce po treninku!!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bart17

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 5:04 pm    Předmět: Práce po treninku!!! Odpovědět s citátem

Zdravím, zajímalo by mě, když mám pravidelný brigády při kterých z 90% stojím na nohou, jestli to může mít negativní vliv na rozvoj nohou? Práci mám tak 3x krát do týdne a stojím cca 9 hodin. Dikec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 5:08 pm    Předmět: Re: Práce po treninku!!! Odpovědět s citátem

mám to podobně, nemusíš se bát, nemá to absolutně žádný vliv. Možná tě jen budou bolet chodidla....
Bart17

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dikec. Jenom když jedu nohy a pak jdu do práce tak mi připadá, že jsou takový vycuclí
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak to je špatný. A až dospěješ a budeš muset pracovat 9 hodin 5 dní v týdnu tak už má práce po tréninku doslova katastrofální následky s postupným atrofováním svalstva a následným odpadnutím dolních končetin!!!
Bart17

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
no tak to je špatný. A až dospěješ a budeš muset pracovat 9 hodin 5 dní v týdnu tak už má práce po tréninku doslova katastrofální následky s postupným atrofováním svalstva a následným odpadnutím dolních končetin!!!

No tak to se mám na co těšit

Rychle na stránku:

Přejdi na: