Brutal anadrol

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Brutal anadrol  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Brutal anadrol
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TheCory

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 5:32 pm    Předmět: Brutal anadrol Odpovědět s citátem

Zdravím všechny. Máte s tímto suplementem někdo zkušenosti, popřípadě nějaký názor na jeho složení? Na internetu jsem nic nenašel a popis u produktu je velmi zavádějící.
Díky moc.
shooter

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám s tím zkušenosti ale tady je složení http://www.brutalnutrition.sk/androl.html

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheCory

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Nemám s tím zkušenosti ale tady je složení http://www.brutalnutrition.sk/androl.html

Jj, právě na složení jsem koukal, ale nic mi to neříká, proto čekám, jestli nenapíše někdo povolanější...
Majesty

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anadrol, to jako fakt?
TheCory

PříspěvekZaslal: pá listopad 23, 2012 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Anadrol, to jako fakt?

Pokud se nemýlím, Anadrol patří mezi steroidy...proto koukám, že by se něco takového prodávalo....
RavenStalker

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brutal Nutrition je předražená macho divize Biotechu aby jim to taky něco nasypalo z těch trotlů co si to koupí, takže asi tak.
TheCory

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Brutal Nutrition je předražená macho divize Biotechu aby jim to taky něco nasypalo z těch trotlů co si to koupí, takže asi tak.

Mi ani tak nejde o značku, ale o to, co to obsahuje, jestli to je k něčemu :-)
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, Arginin - pump
Longjack a tribulus (teoreticky vyšší test)
Kofein - mental focus
Silymarin: Čištění jater
Sterenzin: Fakt nevím, ale myslím, že kdybych to dokázal nakreslit, profesorka by mi dala zápočet z chemie na místě - v tomhle ohledu bych spíš věřil SARMům z Ibišku od LG

Nějak nechápu kdy by se to mělo dávkovat protože Kofein bych dával před tréninkem, silymarin před spaním. Arginin bych nedával ke kofeinu. Longjack a tribulus ráno a ostatní kravinky co tam jsou ani neznám.

Nejvíce je tam AAKG a Kreatinu a trochu kofeinu což taky způsobí ten účinek - ooo funguje to, rostu, cítím pump (samozřejmě než to vysadíš...) Ehm 100mg nějaké pochybné testosteronové směsi je jako kapka vody v moři.

Kup si tu chujovinu a žij šťastně až do smrti... Já vím přesně, co chceš slyšet, víš že je to na hovno ale tajně doufáš že by to mohlo fungovat ty reklamní kecy a konečně bys vyrostl bez námahy a tak čekáš až ti někdo podobný řekne že to je určitě dobré a ty to koupíš. Uvědom si, že takovýhle vychválených bullshitů je plnej internet a nic z toho nefunguje. Smutná realita.
lipidek

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HOWG
TheCory

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Nevím, Arginin - pump
Longjack a tribulus (teoreticky vyšší test)
Kofein - mental focus
Silymarin: Čištění jater
Sterenzin: Fakt nevím, ale myslím, že kdybych to dokázal nakreslit, profesorka by mi dala zápočet z chemie na místě - v tomhle ohledu bych spíš věřil SARMům z Ibišku od LG

Nějak nechápu kdy by se to mělo dávkovat protože Kofein bych dával před tréninkem, silymarin před spaním. Arginin bych nedával ke kofeinu. Longjack a tribulus ráno a ostatní kravinky co tam jsou ani neznám.

Nejvíce je tam AAKG a Kreatinu a trochu kofeinu což taky způsobí ten účinek - ooo funguje to, rostu, cítím pump (samozřejmě než to vysadíš...) Ehm 100mg nějaké pochybné testosteronové směsi je jako kapka vody v moři.

Kup si tu chujovinu a žij šťastně až do smrti... Já vím přesně, co chceš slyšet, víš že je to na hovno ale tajně doufáš že by to mohlo fungovat ty reklamní kecy a konečně bys vyrostl bez námahy a tak čekáš až ti někdo podobný řekne že to je určitě dobré a ty to koupíš. Uvědom si, že takovýhle vychválených bullshitů je plnej internet a nic z toho nefunguje. Smutná realita.

Vyčerpávající odpověď. A slyšet opravdu nic nechci, jen mne zaráží, že se to jmenuje stejně, jako jistý steroid?....
jari

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pamatuj, každý suplement, který má v názvu zkomoleninu AS je pouze reklamní tahák.

Rychle na stránku:

Přejdi na: