|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheCory
|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 5:32 pm Předmět: Brutal anadrol |
|
|
Zdravím všechny. Máte s tímto suplementem někdo zkušenosti, popřípadě nějaký názor na jeho složení? Na internetu jsem nic nenašel a popis u produktu je velmi zavádějící.
Díky moc. _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
Jj, právě na složení jsem koukal, ale nic mi to neříká, proto čekám, jestli nenapíše někdo povolanější... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: pá listopad 23, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 4:08 pm Předmět: |
|
|
Brutal Nutrition je předražená macho divize Biotechu aby jim to taky něco nasypalo z těch trotlů co si to koupí, takže asi tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Brutal Nutrition je předražená macho divize Biotechu aby jim to taky něco nasypalo z těch trotlů co si to koupí, takže asi tak. |
Mi ani tak nejde o značku, ale o to, co to obsahuje, jestli to je k něčemu :-) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
Nevím, Arginin - pump
Longjack a tribulus (teoreticky vyšší test)
Kofein - mental focus
Silymarin: Čištění jater
Sterenzin: Fakt nevím, ale myslím, že kdybych to dokázal nakreslit, profesorka by mi dala zápočet z chemie na místě  - v tomhle ohledu bych spíš věřil SARMům z Ibišku od LG
Nějak nechápu kdy by se to mělo dávkovat protože Kofein bych dával před tréninkem, silymarin před spaním. Arginin bych nedával ke kofeinu. Longjack a tribulus ráno a ostatní kravinky co tam jsou ani neznám.
Nejvíce je tam AAKG a Kreatinu a trochu kofeinu což taky způsobí ten účinek - ooo funguje to, rostu, cítím pump (samozřejmě než to vysadíš...) Ehm 100mg nějaké pochybné testosteronové směsi je jako kapka vody v moři.
Kup si tu chujovinu a žij šťastně až do smrti... Já vím přesně, co chceš slyšet, víš že je to na hovno ale tajně doufáš že by to mohlo fungovat ty reklamní kecy a konečně bys vyrostl bez námahy a tak čekáš až ti někdo podobný řekne že to je určitě dobré a ty to koupíš. Uvědom si, že takovýhle vychválených bullshitů je plnej internet a nic z toho nefunguje. Smutná realita.
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 12:55 pm Předmět: |
|
|
HOWG _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | Nevím, Arginin - pump
Longjack a tribulus (teoreticky vyšší test)
Kofein - mental focus
Silymarin: Čištění jater
Sterenzin: Fakt nevím, ale myslím, že kdybych to dokázal nakreslit, profesorka by mi dala zápočet z chemie na místě - v tomhle ohledu bych spíš věřil SARMům z Ibišku od LG
Nějak nechápu kdy by se to mělo dávkovat protože Kofein bych dával před tréninkem, silymarin před spaním. Arginin bych nedával ke kofeinu. Longjack a tribulus ráno a ostatní kravinky co tam jsou ani neznám.
Nejvíce je tam AAKG a Kreatinu a trochu kofeinu což taky způsobí ten účinek - ooo funguje to, rostu, cítím pump (samozřejmě než to vysadíš...) Ehm 100mg nějaké pochybné testosteronové směsi je jako kapka vody v moři.
Kup si tu chujovinu a žij šťastně až do smrti... Já vím přesně, co chceš slyšet, víš že je to na hovno ale tajně doufáš že by to mohlo fungovat ty reklamní kecy a konečně bys vyrostl bez námahy a tak čekáš až ti někdo podobný řekne že to je určitě dobré a ty to koupíš. Uvědom si, že takovýhle vychválených bullshitů je plnej internet a nic z toho nefunguje. Smutná realita. |
Vyčerpávající odpověď. A slyšet opravdu nic nechci, jen mne zaráží, že se to jmenuje stejně, jako jistý steroid?.... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
Pamatuj, každý suplement, který má v názvu zkomoleninu AS je pouze reklamní tahák.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|