Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 663, 664, 665 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ale v Brně to bylo docela velký překvapení. Chlapec běžec a horolezec si tam přišel pro zlatou a strčil do kapsy kultíky.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
No ale v Brně to bylo docela velký překvapení. Chlapec běžec a horolezec si tam přišel pro zlatou a strčil do kapsy kultíky.

Ten kluk VŮBEC nechodí do posilovny a nedodržuje jídelníček? Já nevím, jak to je, ale pochybuju o tom.
A z jeho výhry byl v šoku snad každej
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o koho jde?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

+ oproti marcu mám o 9 kg menej a vôbec som nezoslabol

Doteraz vždy keď som výraznejšie pochudol som popri tom brutálne zoslabol. Holt, treba na to ísť pomaly.
Judson

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:

Doteraz vždy keď som výraznejšie pochudol som popri tom brutálne zoslabol. Holt, treba na to ísť pomaly.

GZ, neceho takoveho bych chtel take dosahnout, ubrat kolem 10 kg, ale nejit s silou dolu. Ale mam strach ubrat sacha.. atd atd atd.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem šel někdy před prázdninama tuším cca o 6kg dolů a na síle to nebylo vůbec znát, ikdyž to bude možná tím, že žádnou nemám
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
eSko napsal:

Ten kluk VŮBEC nechodí do posilovny a nedodržuje jídelníček? Já nevím, jak to je, ale pochybuju o tom.
A z jeho výhry byl v šoku snad každej

Taky se mi moc nechce věřit, že by nešáhl na činky, ale je fakt, že horolezci mají hezký tvary, šlo to vidět na jeho latissimech, že ty záda používá hodně a nohy zaostávají za hořejškem díky běhání. Co si pamatuji z nedávné přednášky doktora z UPOL Fakulty tělesné kultury, tak říkal, že při jedné studii bylo zjištěno, že horolezci mají např. nejméně svalových dysbalancích, co se týče sportovců. Ale jak to je doopravdy, to ví jen on sám, každopádně nedá se říct, že by vyhrál nezaslouženě.
Judson

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Já jsem šel někdy před prázdninama tuším cca o 6kg dolů a na síle to nebylo vůbec znát, ikdyž to bude možná tím, že žádnou nemám

Jo ,to bude ono, jak tak sleduju tvuj log.
Sakra chlap jak hora, a peknych par let uz 'posilujes' , nechces se do toho konecne poradne oprit ?
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Dante Flyshit napsal:

GZ, neceho takoveho bych chtel take dosahnout, ubrat kolem 10 kg, ale nejit s silou dolu. Ale mam strach ubrat sacha.. atd atd atd.

Ja som prestal jesť " všetko ", zaradil trocha aerobky + fitko a pomaličky som chudol aj bez straty sily. Neviem ako som na tom globálne, súdim len podľa toho, že minule som benchol po mesačnej pauze 12 x 60 na úzko a vyrazil nad hlavu 40 kg v jednej ruke a nie totálne na krv. Inde som možno padol, neviem, neskúšal som. V marci som mal 93 kg, predvčerom 84 po tréningu.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Wojtkingson napsal:

Jo ,to bude ono, jak tak sleduju tvuj log.
Sakra chlap jak hora, a peknych par let uz 'posilujes' , nechces se do toho konecne poradne oprit ?

Já jsem rád, že se hýbu a ještě se ničit v posilovně Já jsem kondiční cvičenec
Luster

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vypada to, ze konecne trochu pohli s tim posranym seznamovskym mailem
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 5:36 pm    Předmět: Re: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd Odpovědět s citátem

2,4kg nahoře za 14 dní!!! Chtěl bych poděkovat papayovi za držení tempa v posilce, protože bez něj bych to nezvládl. Taky za to určitě může náš výlet do makra a nákup hovězího. Sakra já snad dám do konce roku 90
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:

Seznam mám už jen na spam a když se registruju n nějký stránky, kam závítám jednou za život Teď jsem si jen všimnul, že 2 dny nešel
jari

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 6:03 pm    Předmět: Re: Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
2,4kg nahoře za 14 dní!!! Chtěl bych poděkovat papayovi za držení tempa v posilce, protože bez něj bych to nezvládl. Taky za to určitě může náš výlet do makra a nákup hovězího. Sakra já snad dám do konce roku 90

hmm, vzal si tu přípravu na soutěž za pačesy
Luster

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Luster napsal:

Seznam mám už jen na spam a když se registruju n nějký stránky, kam závítám jednou za život Teď jsem si jen všimnul, že 2 dny nešel

ja ho tam mam uz hodne dlouho, takze se mi nechtelo to menit.. nejhorsi bylo, ze s tou inovaci se strasne zpomalil a mel ruzny mouchy, ale ted uz funguje dobre mam tam hned nekolik uctu, jeden "oficialni", kam nastesti zadny spamy nechodej, pak dalsi, co vyuzivam taky pomerne casto, ale spis na takovy nedulezity veci (tam denne par spamu dorazi)) no a treti, kterej vyuzivam na ruzny sracky - ten je vzdycky totalne zahlcenej spamem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 663, 664, 665 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: