|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
Zaslal: pá září 28, 2012 9:43 pm Předmět: |
|
|
šikmý bench 30°
8x95
6x100
6x105
6x110
3x115
8x100
dřep
5x95
5x120
5x150
2x5x165
francouz
5x5x56 _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wwwpower

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
začal jsem tento týden trénovat, pomalu se vrací síla
tréninky jsem pojmul jednoduše
kostra je 1.den dřepy, 2.den tahy a 3.den bench, ostatní partie cvičím podle chuti
začal jsem trénovat tlaky s kládou v sedě a je to po delší době něco co mě zas baví, tento týden jsem jel serie do 6x92, doufám že síla v tomhle cviku pujde nahoru _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
Military vs Pushpress. Třeba mě výrazové cviky vůbec nezajímají. Mám rád pocit, že jedu čistě silou ramen a taky na ty ramena pak nabalím nějakou hmotu. U vzpírání vidím chlapy, kteří vyráží přes 200kg, ale hmota jejich ramen mi příjde průměrná. Samozřejmě vím, že vzpěrač se na takový pohled může vykašlat. Každopádně mě osobně spíš spadně čelist, když elitní strongman dá ve stoje třeba 5x150kg čistým tlakem, než když elitní vzpěrač vyhodí nad hlavu 230kg. Neříkám, že jeden výkon je lepší, než druhý. Oba zaslouží velikou úctu, ovšem osobně mě imponuje více čistá síla ramen.
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
momentálně mě push press přestal bavit, tak cvičím už jen military a různé tlakové varianty, jde mi o získání hmoty, ale pokud budu chtít nad hlavu dostat co nejvíc tak mi v tom military moc nepomůže, jen se o pár kg zlepší tlaková síla, ale při vypilování techniky na push pressu nebo jerku se můžu zlepšit v maximálním výkonu třeba až o 30kg _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 11:38 pm Předmět: |
|
|
Asi mi neco uniklo? Proc jsi netrenoval? Taky zraneni? _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Asi mi neco uniklo? Proc jsi netrenoval? Taky zraneni? |
nová práce->služební cesty->málo času, když jsem jsem to chtěl rozjet dostal jsem díky zarostlému nehtu a nehtovým štěpkům silnou infekci na palci u nohy, po třech týdnech domácího léčení skoro fialový a nateklý takže následovala návštěva lékaře->stržení nehtu->2 týdny klid, takže celkově skoro 2 měsíce mimo _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
včera po delší době jsem zkoušel tlaky s jednoručkama, 6x55 mě docela mile překvapilo _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
místo military jsem začal jezdit tlaky s jč v sedě, mám pocit že to mnohem líp bere ramena, tlaky byly do 5x42, nakonci jsem to ještě kombinoval s Z pressem a taky paráda _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
Takový dojem má z nového cviku člověk skoro pokaždé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 12:14 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Takový dojem má z nového cviku člověk skoro pokaždé. |
Je to pro tebe tezke prekousnout, ze nekomu berou lepe tlaky s jednoruckama nez military ze? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Draper napsal: | | Johncreasy napsal: | | Takový dojem má z nového cviku člověk skoro pokaždé. |
Je to pro tebe tezke prekousnout, ze nekomu berou lepe tlaky s jednoruckama nez military ze? |
Mňa skôr prekvapilo, že taký chlap ako je www šiel v sede 42ky na 6 reps, čo nie je zas až taký extra výkon vzhľadom nato, aký je tlakár na ramená:) |
s jednoručkami začínám, na military zvedám víc, ale tam je uplně rozdílný postavený loktů a jiný záběr. Při tlakách s JČ mám lokty dostrany, u military mám lokty dopředu, to dělá hodně. Kdybych to vyjádřil ve stupních tak rozdíl postavení lokte ve spodní poloze v tlaku s jč a military mám asi tak 60° _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út leden 01, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem po dlouhé době zkoušel military s axelem a bylo to jen 101kg a total krev. Tréninky nejsou nic moc, BW pořád někde kolem 108kg, nedaří se už nabrat ani kg, natož se zlepšit. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: po leden 07, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
asi mám první zranění za dobu co cvičím. Něco v rameni je v háji, myslím jestli to není slavná rotátorová manžeta. Bolest začla při poslední serii bench pressu kdy jsem jel poslední opakování na doraz a asi jsem se při něm blbě zkroutil. O další tři dny pozděni jsem jel military, všechno bylo v pohodě a pak když jsem přijel domu rameno začalo bolet a bylo mi jasné že je něco špatně. Ted' asi budu muset dát ramenům pauzu a počkat co to bude dělat. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 3:49 pm Předmět: |
|
|
rotátorová manžeta přestala tahat tak včera proběhla zkouška military se stopkama a příjemě mě to překvapilo, zdá se mi to i pro mě šetrnější k ramenům. Jel jsem to jen lehce, celkově jsem si dal asi 10 serií od 5x62 do 5x72. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|