no tak alespon máte jasno že se 110 military asi 200 nenadhodím :D zase takový kouzlo ten jerk není
Když jde s 90kg military vyrazit 170, půjde i 200 při 110 :) V jednom máš ale pravdu, bez techniky jakou má jen pár neskutečně nadaných lidí si na podobný transfer síly nikdy ani nešáhnem :/
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Minimalne 157 podla tohto videa, ale dmitry vyrazi 240, cize...
edit: Teraz som si precital description, pise tam, ze maxko je 170 .
Klokov je trochu jinej level nez kdokoliv, to je jako srovnavat Savickase s radovym amaterskym strongmanem Mimochodem jeho mimosoutezni vaha je 115-118kg.
A je to pravda, co se tyce vzpirani tak cista sila ramen vubec neni podstatna. Spis jsem uz slysel hodnekrat nazor ze velka sila ramen je spis pritez, protoze pak to dotlacujes hodne rukama, vic se na ruce spolehas podvedome nez na to dynamicke vyhozeni z nohou, a to je chyba :)
Znam osobne lidi kteri s military 85 vyrazeji v bednach 175 a podobne. Napriklad nas Patrik Krywult ma striktni military asi 95 dle jeho slov a vyrazi 185 do power jerkem :)
Ale je pravda, ze tohle chce roky a roky treninku.
Gratuluju k super military 108 bych nedal ani náhodou. Teď ještě nějak vychytat výraz a máš to :D ale minimálně na log lift ti military hodí dost podle mě ;)
Gratuluju k super military 108 bych nedal ani náhodou. Teď ještě nějak vychytat výraz a máš to :D ale minimálně na log lift ti military hodí dost podle mě ;)
Tvojí techniku bych chtěl mít, viděl jsem tvých 3x130kg. Jo hold když jsem dřevěnej tak to budu muset urvat silou.
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
Čtu tu až teď, ten military je teda neskutečnej úlet, zajímalo by mě, kam až tě statická síla pustí, možná časem nebudeš ty jerky ani potřebovat a budeš jenom tlačit :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Čtu tu až teď, ten military je teda neskutečnej úlet, zajímalo by mě, kam až tě statická síla pustí, možná časem nebudeš ty jerky ani potřebovat a budeš jenom tlačit :)
jelikož nesypu tak se hranice asi brzy objeví. Každopádně si myslím, že pokud zvládnu techniku jako dřív tak bych měl být schopný při tomhle military dát push pressem nebo jerkem 130kg, protože co vim tak dřív při military 95kg jsem push pressem dal 120kg, ale jak říkám pro mě je zatím limitní technika.
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
pokud by měl někdo zájem prodám za rozumnou cenu používaný opasek ARIANA POWERLIFTING ve velikosti L http::::sek-powerlifting/ , kdyžtak napište SZ
Na sypu nesypu se vyprdni, sílu na těch tlakach máš jak kráva, takže to chce jenom trpělivost a pude to určitě ještě pěkně nahoru. A jestli máš silnej "dotlak" tak to bude slušný i u výrazů, protože většinou je technicky nejslabší u výrazů pravě konečná fáze, takže když to vyhodíš do 2/3 jerkem a pak jenom kousek dotlačíš, tak myslim, že tam budou brzo padat zajímavý čísla.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Na sypu nesypu se vyprdni, sílu na těch tlakach máš jak kráva, takže to chce jenom trpělivost a pude to určitě ještě pěkně nahoru. A jestli máš silnej "dotlak" tak to bude slušný i u výrazů, protože většinou je technicky nejslabší u výrazů pravě konečná fáze, takže když to vyhodíš do 2/3 jerkem a pak jenom kousek dotlačíš, tak myslim, že tam budou brzo padat zajímavý čísla.
u mě je právě slabej dotlak, chce to zapracovat na tricepsu
byla zkouška 122 ale na to jsem měl uplně dřevěný nohy takže jsem to vzdal
MT s axelem bez pásku
do 3x200
biceps ez
5x6x56
mizernej trénink, MT mě hodně zklamal kor s tim axelem to bylo uplně jiný, budu muset na MT a na dřepu přes zimu máknout, je to tragedie
Pekne pane :-) Log, axle mrtvola. Prave strongman disciples:-) Dobre jedes!
to byl jen takovej tréninik, abych se necítil provinile že se flákám, ted' na dva týdny jedu do Německa a na železo nešahnu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru