ikdyž mám Landovu hudbu rád (jeho ostatní projekty naopak moc nemusím), tak tímto ze sebe udělal tak akorát šaška. ale celkem se divím, že to řekl při takové příležitosti a ne jako při turné Bouře, kde žvatlal něco co jeho fanoušci věděli a co se naprosto minulo účinkem a bylo to jenom otravný
jak lidi volili komunisty, že čeká, že si pro něho za chvilku přijdou kluci v dlouhých kabátech a že prý někdo vyhrožuje Janečkovi, ten, co založil fond proti korupci, že když mu budou vyhrožovat, tak všechny zbije, asi si neuvědomuje, že na boj proti těm pěti miliardářským rodinám, které okrádají ovčany tohoto státu dle zákonů, které schválili nastrčené loutky 281 zákonodárců je i kouzelník Žito krátký...
_________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
jak lidi volili komunisty, že čeká, že si pro něho za chvilku přijdou kluci v dlouhých kabátech a že prý někdo vyhrožuje Janečkovi, ten, co založil fond proti korupci, že když mu budou vyhrožovat, tak všechny zbije, asi si neuvědomuje, že na boj proti těm pěti miliardářským rodinám, které okrádají ovčany tohoto státu dle zákonů, které schválili nastrčené loutky 281 zákonodárců je i kouzelník Žito krátký...
kouzelník Žito to aspoň řekl na plnou hubu do živýho vysílání
Je pravdou že změnu asi nepřinese. Ale byl jsem na jeho turné vozová hradba a ty jeho projevy nebyly vůbec otravné. Naopak byly super. A myslím, že se vůbec dneska neztrapnil. Bylo to super a ten respekt co z něho šel
ikdyž mám Landovu hudbu rád (jeho ostatní projekty naopak moc nemusím), tak tímto ze sebe udělal tak akorát šaška. ale celkem se divím, že to řekl při takové příležitosti a ne jako při turné Bouře, kde žvatlal něco co jeho fanoušci věděli a co se naprosto minulo účinkem a bylo to jenom otravný
Landa má mesiášský komplex už od mládí a nikdy neukazoval že by se z něj vyléčil.
Takhle postižené slabé osobnosti jsou obětí sekt či podvodníků, lidé se silnou osobností se snaží vést nějakou skupinu a něčeho docílit. Jen málokterému se to však povede. Příkladem úspěšných je třeba Hitler, Pol Pot, zakladatelé Greenpeace, Lenin, Che Guevara, ....
Trochu nevím, co tím chtěl dokázat.
Jako chápu, že přímý přenos je asi jediná šance, tak v dnešní době říct maximu lidí svůj názor.
Bohužel u Landy je trochu problém s tím, že ho většina lidí bere jako skinheada, nacionalistu, fašistu, což jsou vše pojmy skloňované jako nadávky a půlka národa je zdá jen ze zpráv bez pochopení jejich smyslu. Moc mu nepomůže ani jeho neustálé kecání o Dračích řádech, templářích, co vím, tak většina těchto jeho projektů krachla.
Souhlasím s Maglungem.
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Abych řekl pravdu, tak se mu vůbec nedivím, že je z toho, co se tu děje nasraný a vůbec mi nepřijde divné nebo urážlive to co řekl. řekl svůj názor. jeho songy mají hloubku a jsem rád, že takoví lidi zrovna u nás ještě jsou. Landa je frajer!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru