| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zímen154
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Alak1234
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
klikuj zhybuj co to da brucho cvic pozri si na nete drepi na jednej nohe po anglicky myslim ze pistols ( ale nesom si isty ) aj to rob a na ranajky si rob mliecne kase ( ryza,krupica,ovsene vlocky) obed sa najec co to da a na vecer daj zas kasu z vela mlieka abo tvaroh s vlockami
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po listopad 26, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
Muzu ti doporucit program P90X... je to kompletni jak ohledne cviceni, tak i stravovani.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zímen154
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zímen154
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
| Alak1234 napsal: | | klikuj zhybuj co to da brucho cvic pozri si na nete drepi na jednej nohe po anglicky myslim ze pistols ( ale nesom si isty ) aj to rob a na ranajky si rob mliecne kase ( ryza,krupica,ovsene vlocky) obed sa najec co to da a na vecer daj zas kasu z vela mlieka abo tvaroh s vlockami | ok dík
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 5:43 pm Předmět: |
|
|
"a trochu jídelníček" s tím moc daleko nedojdeš, i když je pravda, že ty v tomhle věku porosteš i z knedlíků
vyprdni se na to, co chceš cvičit nejvíc (jak vidím, tak ruce) a cvič celé tělo, to že budeš cvičit jen ruce nikam nevede a nezvykej si na to už hned v takhle mladém věku, pak by si toho moh (budeš)l litovat :-)
a ještě " Vzhledem k tomu že mi je 14 tak chci cvičit hlavně na vyrýsování a sílu "
..vyrýsovaní? první by to chtělo na sebe něco nabalit, pokud tedy nejsi malé prasátko, a s tím pak pracovat .. jestli si hubenej, tak na nějaké rýsovaní ser a první na sebe něco dostaň, hlavně kvalitně papej, snaž procvičovat celé tělo a ne jen ruce a ono to poroste :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zímen154
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
jojo dík :-) no mam 160 cm a 57 kg jsem spíše hubenej a jídelníček si držim. Jim 5x denně mam hlavně jeden z dob kdy jsem eště boxoval. A cvičím celé tělo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
Hlavně by si chtělo položit otázku, co chceš vlastně dělat?
Pokud na sebe chceš nějakej ten sval dostat, tak chodit 5x! týdne běhat není moc dobrej nápad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zímen154
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 5:52 pm Předmět: |
|
|
jakto ?? moc tomu nerozumim tak mě to zajímá :-) no já chci bejt hlavně něco jako Hanibal jestli znáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 6:00 pm Předmět: |
|
|
A kdo by nechtěl, za tím stojí několik let tvrdé práce, je sice hezké, že chodíš týdně běhat 20km+, ale tím moc svalů neudržíš.
Já být v tvém věku, snažím se hlavně co nejvíce jíst a najíždět na různé cvičení ať už v posilovně nebo doma, to je podle mě to nejlepší, co můžeš udělat.
On ti to tu určitě podrobněji vysvětlí někdo jinej, nebo tu na webu a všeobecně na internetu máš spooooustu článků, které se týkají cvičení v mládí
|
|
| nahoru |
|
 |
Zímen154
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
jojo určitě děkuju za radu, a prosím vysvětli mi to s tím běháním. Jakto že bych nenabíral svalovou hmotu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
ked chces naberat hmotu musi bit tvoj kaloricky prijem vetsi nez vydaj a beh ti bere kalorie ked budes doseba tlkacit vela jedla ze ti vaha pojde hore aj ked budes behat ta je to v pohode ale kedze si chudy tak radsej len 2 krat dene
|
|
| nahoru |
|
 |
Zímen154
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
dík za vysvětlení :-) já sem hubenej právě díky tomu že běham jinak já když nebudu nic dělat a jíst co chci tak to pude hrozně nahoru :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
a com si sa vykaslal na box trenovanie na hrazde klikovanie behanie sa hodi akurat k boxu
|
|
| nahoru |
|
 |
Zímen154
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
boxoval sem asi rok měl jsem 15 zápasů dokonce sem byl i na Mistrovství ČR ale nějak mě to nesedlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |