Na noc tvaroh nebo cottage ?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Na noc tvaroh nebo cottage ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Na noc tvaroh nebo cottage ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
neilz

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:15 pm    Předmět: Na noc tvaroh nebo cottage ? Odpovědět s citátem

Nazev topicu vypovida za vse
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
balbi

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V tvarohu míň sacharidů a tuků (pokud dáš odtučněný), jinak je to asi v podstatě jedno, pokud nehlídáš každý gram
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
neilz

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak me o ty gramy ani tak nak nejde ale dostkrat jsem se docetl ze tvaroh ma spise negativni ucinky na rust svalu pokud se ji jako jedina bilkovina a uz fakt nejak nevim cemu verit
O cottage sem se zatim moc nezajimal ale byl mi doporucenej ze je pry lepsi a jak se rika duveruj...
balbi

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase bych to tak nehrotil, jestli ti tvaroh zpomalí růst o 3,7457% nebo cottage o 3,7454% to už je jedno Dej si na co máš chuť a hotovo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
neilz

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tos to teda rozsekl no ja bych radsi neco co mi k tomu rustu pomuze a pokud mozno at se to da zrat
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
Zase bych to tak nehrotil, jestli ti tvaroh zpomalí růst o 3,7457% nebo cottage o 3,7454% to už je jedno Dej si na co máš chuť a hotovo

Co to tady sakra blábolíš?
balbi

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si dej jeden den tvaroh, příště třeba cottage a když nemáš tvaroh ani cottage, tak nedávej nic (fakt, je to jedno, neřeš blbosti, růst ti to nezpomalí-ani jedno )

Edit: eSko: nevím, co se ti nelíbi, ale vše myšleno jako ironie
neilz

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ja bych to neresil ale kdyz ti nekde zacnou tvrdit ze ti tvaroh zpomali rust o 30% tak to docela na*ere kdyz se prez den dres aby se neco vybudovalo a vecer bys to mel "zabit" tvarohem ale nikde sem zadny dukazy o tom nenasel, proste to koluje netem a kdo videl Inception tak asi pochopi proc se ptam

Naposledy upravil neilz dne po listopad 26, 2012 8:35 pm, celkově upraveno 2 krát
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Balbi, upřímně řečeno, ty máš problémy s "bordelem" před vlastním prahem a chceš tu někomu radit? Nepřipadá ti to trochu zcestný?
balbi

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Balbi, upřímně řečeno, ty máš problémy s "bordelem" před vlastním prahem a chceš tu někomu radit? Nepřipadá ti to trochu zcestný?

A nepřijde ti trochu zcestné hádat se kvůli tvarohu, to už jsme zašli tak daleko?
Insano41

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

si ten tvaroh zřeď mlékem a hotovo, ne?:) .. já už bych bez tvarohu před spaním snad ani nezaspal
neilz

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Insano41 napsal:
si ten tvaroh zřeď mlékem a hotovo, ne?:) .. já už bych bez tvarohu před spaním snad ani nezaspal

me prave taky dost chutna, tvarod, trochu mleka a banan, mixnout a mnamka nejlepsi ale proste rad bych nejaky vyvraceni nebo potvrzeni toh co se siri davem abych byl v klidu nebo na*ranej
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

balbi napsal:
eSko napsal:

A nepřijde ti trochu zcestné hádat se kvůli tvarohu, to už jsme zašli tak daleko?

Já se s tebou nehádám. Já se tě ptám, jestli ti to tak nepřipadá. Mně teda jo. Nemáš zvládnutou teorii, o praxi nemluvě. Nechme to být, jen se nad tím zkus zamyslet.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem si začal dávat poslední dobou půl tvarohu + 30g vlašských ořechů + 1 celé (nakrájené) vejce (uvařené na tvrdo)... a nevšim jsem si, že by mi to teď rostlo o 30% víc oproti čistému tvarohu
balbi

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko: Neřeknu, kdybych mu radil ohledně tréninku, že má jezdit 30 sérií na prsa, ale to, že mu řeknu, že je jedno, jestli si dá tvaroh nebo cottage (když je to pravda, pokud mu nevadí jednotlivé složení), tak to snad může ne?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Na noc tvaroh nebo cottage ? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: