A jeste moc vam k tomu nechci kecat, prece je to jenom takova mini vyzva pro cleny fora a nic zvlastniho, ale pred pul rokem nekdo chtel at natocim HSPU, tak to tu pridavam, kvuli vasim komentarum k umisteni dlani.
Udelal jsem prvnich 21, s rukama tak siroko jak to normalne jezdivam a muzete videt, ze to je hodne siroke, tak jsem hned natocil dalsich 21, ktere mely byt vic uzsi , ale muzete tam treba videt, ze podle toho jak zvedam ty dlane pri kazdem opakovani, tak to neni moc prirozene. Tak byt vama, bych tu moc sirku neresil, snad nikdo nebude tak blby, aby se tu chlubil vykonem, kde bude mit ruce od sebe jeste vice jak ja na prvni videu, zvolil bych nejakou neutralni vzadlenost dlani, o neco mene nez na prvnim, ale ne zas tak moc blizko jak na druhem. Plus se snazit o full lockout, nemusi si myslim to byt uplne, ale at jsou aspon ruce v rovine, me tam uteklo hodne opakovani.
Prave tebe jsem mel na mysli Sevo s tema ultra sirokyma... ty druhe jsou spravne, nejsou moc uzke, spis mi prijdou uplne idealni, vis proc se ti nezdaly prirozene? protoze si je jel technicky spatne, lokty maj jit dopredu a ne do boku, takle si zahravas do budoucna s ramenama o pruser..
je to znacne tezsi s lokty smerujic dopredu (ale technicky spravne), protoze je tu dosti zapojen triceps
seeya,morwyon: To tehdy bylo natoceno, jen kvuli toho, ze se nekdo ptal, tak jsem se jen oprel o zed a dal to tam, na zavodech si myslim, ze by to neuznali, protoze tam chybi lockout a teda i ta poloha nohou je divna
magion: ted jsem to zkousel s vytocenyma loktama dopredu, jde to taky, ale je to opravdu divne, nevim jak to popsat, ale proste to pro me neni prirozena verze toho jak se vytlacit nahoru. Ale jinak verim, ze to je technicky spravne, tak jak to je rozepsano v tom odkazu. (jen tak pro zajimavost model na obrazku v odkazu dole, taky nema lokty dopredu)
No jeste k te sirce rukou, mam takovy napad, proc to neudelat officialne dle CF. Tak jak to bylo na regionalnich hrach letos
Oblast na ruce 90 cm x 60 cm
citace:
Handstand Push-up:
The movement begins at the top of a handstand with the arms fully locked out, the heels on the wall, and the hands placed within the clearly marked area. The marked area will be 36" wide by 24" deep, and the palm of the hand must remain completely within the area (fingers may extend out of the box). At the bottom of each rep, the head touches the ground. At the top of each rep, the arms return to fully locked out with the heels on the wall and within the width of the marked area. Kipping is allowed.
nikdy jsem to nedělal, nezkoušel, ale toho 31.ho natočím video a uvidíme snad se do tý doby zakulatím, abych jich hodně nedal... pokud se nezakulatím, tak mě snad potěší počet těch vašich HSPU
Pro ostatní: Kulich dělá HSPU asi jako vy normální kliky
K tématu: já udělám nyní striktní 3. Bohužel se mi taky zatím moc nedaří dávat lokty dopředu a ne do stran, ale zapracuju na tom.
edit: daymoone, napiš do závorky ke všem současný max. počet HSPU
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
chlapi, řeklo se že Kulicha nééé, a už ho vidim v přihlášených.
jinak pro mě je zbytečný řešit nějakou polohu rukou, já budu rád, když se vůbec zvednu.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
doufam, ze nekdo z chlapu da vic nez kulich, protoze neni mozny, aby nas vsechny takhle strcila do kapsy.. navic s tak obrovskym naskokem takze se toho nekdo laskave ujmete!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru