-=MAJESTY - Dlouhodobý cíl: 700kg RAW trojboj!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - -=MAJESTY - Dlouhodobý cíl: 700kg RAW trojboj!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> -=MAJESTY - Dlouhodobý cíl: 700kg RAW trojboj!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska relativne flakarna.. nepohodl jsem se s trenerem :)

Trh technicky
60x2,2,2,2,2,2,2,2,2,2,2

Drepy ve vzpazeni trhove
60x2,2,2,2

Drepy vzadu
140x3
150x3
160x3
170x3
100x3,3,3,3

Military press
90x3,3,3,3,3

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majesty

PříspěvekZaslal: út listopad 20, 2012 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi bylo oznameno ze mam v sobotu startovat na VC Trince, a ja nemam natrenovano vubec nic

Nadhoz technicky
up to 110x1+1 (zaklad na zavody)

Vytahy nadhozove lehce
110x3,3,3,3,3,3

Drep vpredu lehce
110x3,3,3,3,3,3

Majesty

PříspěvekZaslal: st listopad 21, 2012 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledni trenink pred sobotnimi zavody, lehce. Upalene ramena, uplne nechapu, boli me i sundavani kotoucu ze stojanu

Trh do polo
50x2,2,2,2
60x2
65x1
70x1

Vytahy trhove
80x3,3,3,3,3,3

Magumi

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dáš pět trojkových sérií military s devadesátkou a nechápeš, proč tě bolí ramena?
Majesty

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VC Trince
Lendl David SKV B.Havířov 87,8 1992 1,1727 70 -75 75 102 -108 108 183 214,6041

Zavody na to ze jsem nemel natrenovane vubec nic relativne ok, pokusy lehke, ani moc stres jako obvykle, docela prijemne se mi zvedalo. Skoda druhych pokusu, trh dotlak, nadhoz taky dotlak takze zahozeno. Ale bylo na vic Konecne umisteni 39 z 56, nekomentovat
Majesty

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je vsechno pravda, ale uvedom si ze jako vzperac mam veskere zazemi ktere potrebuju a stoji nademnou trener, jezdim zadarmo na zavody a ma to i nejakou budoucnost, pokud se mi podari nekdy neco zvednout - staci se dostat do extraligy a mam penize zajistene. To v trojboji nehrozi, tam si vsechno hradis sam, a to se teda sakra prodrazi, a i kdybych byl mistr evropy tak mi za to nikdo nic neda :) Takze kdyz si shrnu vsechny pro a proti, je pro me kazdopadne lepsi zustat u vzpirani i kdyz se pro nej nehodim.. je skoda ze jsem s tim nezacal ve dvanacti trinacti rokach jako ostatni kluci, to bych byl ted asi nekde jinde.

e: nevim proc jsi to smazal magione, ted tu vypadam jako ze se bavim sam se sebou
magion

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muj puvodni prispevek:
Dle meho nazoru bych se na full time vzpirani vykaslal, neprijdes mi pro vzpirani "stvoreny" , nejsi takovy ten rychly, vybusny typ liftera. Spis vynikas hrubou silou, kterou mas ke sve vaze suprovou, takze trojboj jasna cesta. Ale to jsi asi zjistil.

Smazal jsem ho, protoze mi prislo blby te od toho odrazovat, chapu tve duvody, a je super ze mas takovy zazemi, ktere treba tady v Brne nemame.
Ja jen naznacoval, ze ikdyz budes drit a vychytas spickove techniku, tak tu dynamiku musis mit v sobe od prirody. Ted mi nejde o zadny porovnavani nebo tak. Ja treba dokazu silove trhnout 70 kilo, premistit kilecko a vyskocit 1,2 metry vysoko na bednu, a to na tech cvikach mam technicky sileny rezervy a vsecko nadhazuju az nahoru bez podrepu. Jsem typicky "sprintersky typ" Ale hrubou silou se ti zdaleka nepriblizuju. To zminuju proto, jak jsi psal nedavno v topiku o drepu, ze se lidi porad vymlouvaj, kdyz jim nejde provest ukazkovy hluboky drep a misto toho by meli makat. Ano povetsinou jsou pokraceni, ale ti ostatni si to musi prizbusobit sobe, protoze opravdu dost zalezi na predpokladech pro dany lift. Kazdopadne budu rad, kdyz nas presvedcis o opaku, a opravdu ty discipliny casem vydres. Preji hodne stesti.
magion

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzu mit jeste otazku, jake vykony do 85 kg, popr. do 94 kg jsou potreba do extraligy?
Majesty

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U nas by byla treba 340 sinclairu, coz na mou soucasnou vahu 90kg znamena 290kg - 300kg total, takze rekneme 165 nadhoz a 135 trh.
A mas pravdu co se tyce te rychlosti, ja jsem takovy kulihrasek v tomhle ale taky mam hodne disbalance, treba u trhu mi jde vzdycky jedna ruka uplne ven, u drepu se mi naklani cinka na jednu stranu, atd.
Ale znam vice takovych vzperacu-polotrojbojaru kteri maji neskutecnou hrubou silu a techniku relativne nic moc, a zvedaji taky hodne. Uvidime nechci na nic kaslat, uz je mi 20 a dalsi sport zacinat nemuzu, pokud chci nekdy neco zvednout
pk1234

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobne si myslim, ze mas na vzpirani dobre predpoklady. Nebylo tu nekde 200 x 3 vzperacskej drep? To mi prijde jako hodne dobry pri tvy vaze (relativne asi nejlepsi "vykon" co tu mas imo).

Jestli mas "dynamiku" nebo ne, je diskutabilni.

Btw, nemeril sis nekdy svuj skok z mista do vysky, do dalky? Z toho by uz dalo neco poznat ohledne te dynamiky.
Majesty

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z mista nevim, ale trojskok mam neco kolem deviti, presne nevim :)
Majesty

PříspěvekZaslal: po říjen 20, 2014 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem si konečně domů nakoupil nějaké kotouče, a dneska jsem si zkusil po rok a půl pauze úplně bez tréninku a půl ročním tréninku doma s vlastní váhou a poslední dva měsíce cca 70kg benchem nějakou těžší váhu docela potěšilo, navíc určitě 5kg rezerva na stejný počet op

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - -=MAJESTY - Dlouhodobý cíl: 700kg RAW trojboj! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Rychle na stránku:

Přejdi na: