Krece v lytkach

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Krece v lytkach  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Krece v lytkach
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
prime

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 1:12 pm    Předmět: Krece v lytkach Odpovědět s citátem

Zdravim, chtel bych se zeptat jeslti ma nekdo ucinnej navod jak predchazet krecim..zacal jsem chodit do prace a jsem na nohach da se rict furt -> kazdy rano se budim tezkyma krecema do lejtek takovym stylem ze nemuzu celej den chodit :D da se tomu predchazet treba nejakyma masazema ?...jediny co pro to delam ted je ze kazdej den vypiju 2l magnesie kvuli horciku..ale uz to dodrzuju 3 mesic a krece stale neubejvaj.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no když mě třeba chytají po tréninku/aerobce křeče, tak protahuju a prokrvuju (výpony s vlastní vahou), tak to můžeš zkusit a doufej že to nebude nic vážnějšího...
Tsunami

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jsou ty křeče tak vážné, raději bych zašla k lékaři. Počínající hluboká žilní trombóza/ zánět žil není legrace.
Foresten

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja me asi 3 tydny zpet zacala z niceho nic bolet jakoby z druhe strany kolena. Vzdy pri chuzi se to zhorsovalo, ale nic hrozneho. Ted uz je to vyrazne lepsi, akorat tam mam mensi vyrazku. Co jsem delal, ze jsem to akorat protahoval. Ale ted tu ctu o nejaky tromboze a fakt mi to zvedlo naladu
Alak1234

PříspěvekZaslal: so listopad 24, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam zas problem ze ked dlho cohdim tak ma zacnu boliet nohy jak su pistali .. ale to len ked dlho nechodim bheat a tak ked chodim behat anglicaky atd robim kondicku tak ma to boli asi tyzden pri behu a pri anglicakoch ale potom prestane a mozem chodit hore dole jak zajac .. asi to budu niejake upchatiny ma stym niekto skusenosti ?
ZkaZZa

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 12:40 pm    Předmět: Re: Krece v lytkach Odpovědět s citátem

Kup si hořčík v tabletách a nejlépe si zajdi k doktorovi on ti předepíše silnější hořčík .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Foresten

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak ja jsem mel pasovy opar akorat jsem mel odber krve na mineraly.
Mablung

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 3:04 pm    Předmět: Re: Krece v lytkach Odpovědět s citátem

ZkaZZa napsal:
Kup si hořčík v tabletách a nejlépe si zajdi k doktorovi on ti předepíše silnější hořčík .

A nebo ten úplně nejsilnější hořčík
Hořčík je dobrý proti klasickým křečím kdy sportuješ, bolí tě nožičky a ty začneš papinkat minerály. Stejně ty křeče v lýtkách bývají častěji z netrénovanosti než z nedostatku minerálů, ale hořčík neuškodí.
Když člověk dělá celý život houby a pak získá práci kde je celý den na nohou, nohy ho bolet budou a možná se dostaví i křeče. Ale tělo by se s tím mělo během měsíce, dvou vypořádat. Pokud se nevypořádá, je problém někde hlouběji a pak je to otázka na doktora. Internetová diagnoza bude s největší pravděpodobností na hovno. A pokud se tyto problémy neřeší, mohou přejít na chronické a člověka vyřadit na dlouho.
prime

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No zrovna clovek kterej dela celej zivot ho*no nejsem :D...5 let jsem hral basketbal,a posledni 3 roky navstevuju pravidelne fitko a nohy trenuju poctive. Nicmene koupil jsem tablety horciku tak uvidim co to udela a kdyz nezabere jdu k doktorovi. Diky za rady :)
BiancaRazza

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kúp si šumivý vápnik+horčík
treba cvičiť preťahovacie cviky a naťahovať si šlachy na nohách /to je najdôležitejšie/
natieraj si nohy Varixinal gelom alebo niečim podobný napr. je tuším gel z pagaštanu konského na to určený
Einarr

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo, s tím jsem měl taky problémy, ale od tý doby, co beru hořčík+draslík v tabletách už jsem křeče nezaznamenal.
rammstein12

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja beru AntiCramp od Nutrendu a s křečema problémy nemám.
Dřív jsem se někdy budil s křečema právě do lýtke, ale tohle fakt pomáhá (pokud teda nejseš nemocnej).
BiancaRazza

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ešte som chcela dodať, že na krče v nohách trpím od malička. Vápnik a horčík mi na to pomáhali ale ako som ich vysadila ihneď sa mi krče vrátili. Od kedy ale cvičím naťahovacie cviky a preťahujem si šlachy krče už nemávam. To je cca tri roky už. Poradil mi to môj fyzioterapeut a ten sa v tom vyzná viac ako dobre.

Rychle na stránku:

Přejdi na: