| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prime
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 1:12 pm Předmět: Krece v lytkach |
|
|
Zdravim, chtel bych se zeptat jeslti ma nekdo ucinnej navod jak predchazet krecim..zacal jsem chodit do prace a jsem na nohach da se rict furt -> kazdy rano se budim tezkyma krecema do lejtek takovym stylem ze nemuzu celej den chodit :D da se tomu predchazet treba nejakyma masazema ?...jediny co pro to delam ted je ze kazdej den vypiju 2l magnesie kvuli horciku..ale uz to dodrzuju 3 mesic a krece stale neubejvaj.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
blazen
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 1:14 pm Předmět: |
|
|
no když mě třeba chytají po tréninku/aerobce křeče, tak protahuju a prokrvuju (výpony s vlastní vahou), tak to můžeš zkusit a doufej že to nebude nic vážnějšího...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so listopad 24, 2012 1:29 pm Předmět: |
|
|
Pokud jsou ty křeče tak vážné, raději bych zašla k lékaři. Počínající hluboká žilní trombóza/ zánět žil není legrace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
Alak1234
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
ja mam zas problem ze ked dlho cohdim tak ma zacnu boliet nohy jak su pistali .. ale to len ked dlho nechodim bheat a tak ked chodim behat anglicaky atd robim kondicku tak ma to boli asi tyzden pri behu a pri anglicakoch ale potom prestane a mozem chodit hore dole jak zajac .. asi to budu niejake upchatiny ma stym niekto skusenosti ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 12:40 pm Předmět: Re: Krece v lytkach |
|
|
Kup si hořčík v tabletách a nejlépe si zajdi k doktorovi on ti předepíše silnější hořčík  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
No tak ja jsem mel pasovy opar  akorat jsem mel odber krve na mineraly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 3:04 pm Předmět: Re: Krece v lytkach |
|
|
| ZkaZZa napsal: | Kup si hořčík v tabletách a nejlépe si zajdi k doktorovi on ti předepíše silnější hořčík . |
A nebo ten úplně nejsilnější hořčík
Hořčík je dobrý proti klasickým křečím kdy sportuješ, bolí tě nožičky a ty začneš papinkat minerály. Stejně ty křeče v lýtkách bývají častěji z netrénovanosti než z nedostatku minerálů, ale hořčík neuškodí.
Když člověk dělá celý život houby a pak získá práci kde je celý den na nohou, nohy ho bolet budou a možná se dostaví i křeče. Ale tělo by se s tím mělo během měsíce, dvou vypořádat. Pokud se nevypořádá, je problém někde hlouběji a pak je to otázka na doktora. Internetová diagnoza bude s největší pravděpodobností na hovno. A pokud se tyto problémy neřeší, mohou přejít na chronické a člověka vyřadit na dlouho.
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 8:45 am Předmět: |
|
|
No zrovna clovek kterej dela celej zivot ho*no nejsem :D...5 let jsem hral basketbal,a posledni 3 roky navstevuju pravidelne fitko a nohy trenuju poctive. Nicmene koupil jsem tablety horciku tak uvidim co to udela a kdyz nezabere jdu k doktorovi. Diky za rady :)
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
Zaslal: út leden 22, 2013 2:27 pm Předmět: |
|
|
kúp si šumivý vápnik+horčík
treba cvičiť preťahovacie cviky a naťahovať si šlachy na nohách /to je najdôležitejšie/
natieraj si nohy Varixinal gelom alebo niečim podobný napr. je tuším gel z pagaštanu konského na to určený
|
|
| nahoru |
|
 |
Einarr
|
Zaslal: út leden 22, 2013 3:48 pm Předmět: |
|
|
Jo jo, s tím jsem měl taky problémy, ale od tý doby, co beru hořčík+draslík v tabletách už jsem křeče nezaznamenal.
|
|
| nahoru |
|
 |
rammstein12
|
Zaslal: út leden 22, 2013 6:58 pm Předmět: |
|
|
Ja beru AntiCramp od Nutrendu a s křečema problémy nemám.
Dřív jsem se někdy budil s křečema právě do lýtke, ale tohle fakt pomáhá (pokud teda nejseš nemocnej).
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
Zaslal: st leden 23, 2013 11:11 am Předmět: |
|
|
Ešte som chcela dodať, že na krče v nohách trpím od malička. Vápnik a horčík mi na to pomáhali ale ako som ich vysadila ihneď sa mi krče vrátili. Od kedy ale cvičím naťahovacie cviky a preťahujem si šlachy krče už nemávam. To je cca tri roky už. Poradil mi to môj fyzioterapeut a ten sa v tom vyzná viac ako dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |