|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
revanth
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 9:33 pm Předmět: Objemový trénink břicho (RADA) |
|
|
ahoj lidi rád bych vás poprosil jestli byste mi mohli někdo z vlastních zkušeností říct jak na 6pack nebo 8pack. Přečteno toho mám opravdu hodně ale pokaždé je to trošku jinak napsáno, takže bych si to rád ujasnil. Byl bych rád kdybyste mi někdo pomohl k mému vytouženému úspěchu. (první 4 buchty mám ale nejsou tolik velké)
stav břicha 2i.cz/aac76b4192
Naposledy upravil revanth dne čt listopad 29, 2012 2:28 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 9:36 pm Předmět: Re: Objemový trénink břicho (RADA) |
|
|
| revanth napsal: | | ahoj lidi rád bych vás poprosil jestli byste mi mohli někdo z vlastních zkušeností říct jak na 6pack nebo 8pack. Přečteno toho mám opravdu hodně ale pokaždé je to trošku jinak napsáno, takže bych si to rád ujasnil. Byl bych rád kdybyste mi někdo pomohl k mému vytouženému úspěchu. (první 4 buchty mám ale nejsou tolik velké) |
pokud chces objem na brise, chce to hodne jist
u MacDonalda maji spoustu vhodnych veci :-D
jestli chces rysovat tak 6 tydnu crossfitu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
revanth
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 9:39 pm Předmět: Re: Objemový trénink břicho (RADA) |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | revanth napsal: | | ahoj lidi rád bych vás poprosil jestli byste mi mohli někdo z vlastních zkušeností říct jak na 6pack nebo 8pack. Přečteno toho mám opravdu hodně ale pokaždé je to trošku jinak napsáno, takže bych si to rád ujasnil. Byl bych rád kdybyste mi někdo pomohl k mému vytouženému úspěchu. (první 4 buchty mám ale nejsou tolik velké) |
pokud chces objem na brise, chce to hodne jist
u MacDonalda maji spoustu vhodnych veci :-D
jestli chces rysovat tak 6 tydnu crossfitu |
s jídelníčkem problém nebude spíš ve cvikách jak často kolik sérií atd
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: st listopad 28, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
já to mám takto - po každém tréninku, 3 cviky, 3 serie.
|
|
| nahoru |
|
 |
revanth
|
Zaslal: st listopad 28, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Insano41 napsal: | | já to mám takto - po každém tréninku, 3 cviky, 3 serie. |
který cviky ? a cítíš tam nějakej posun jestli to cvičíš déle ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mari.Shinzon

|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 12:06 am Předmět: |
|
|
napis co cvicis !! :D
s buchtama se clovek musi narodit .. a kdyz se s nima nenarodi, tak aby je ziskal, tak se musi trestat tak odhodlane, ze obvykle nemiva cas na teoreticky trening buchet cetbou .. ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
nebuzardar

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
- brucho funguje ako kazdy iny sval v tele, ak chces mat velke brusne svaly, musis ho zatazit nejakou vahou, s ktorou zvladnes tak do 10 op, pravidla objemoveho treningu platia pre cele telo rovnake, najdes ich napr. tu http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html
- samozrejme, ak chces mat viditelne brusne svaly, musis sa zbavit podkozneho tuku
- tvar svalov je dany geneticky, sval svoj tvar nezmeni, nech budes robit cokolvek, moze len narast _________________ SQUAT, because somewhere out there a girl is warming up with your max!
|
|
| nahoru |
|
 |
revanth
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 2:12 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | napis co cvicis !! :D
s buchtama se clovek musi narodit .. a kdyz se s nima nenarodi, tak aby je ziskal, tak se musi trestat tak odhodlane, ze obvykle nemiva cas na teoreticky trening buchet cetbou .. ;) |
cvičil jsem obden podle videa na youtube -5 Killer Workout Routines - Bar Brothers- tu břišní část (nemohu postnout odkaz.) dělal jsem 3 série po 15 opakováních + jsem přidal foot touches.
aktuální stav břicha 2i.cz/aac76b4192
Naposledy upravil revanth dne čt listopad 29, 2012 2:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
revanth
|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 2:13 pm Předmět: |
|
|
| nebuzardar napsal: | - brucho funguje ako kazdy iny sval v tele, ak chces mat velke brusne svaly, musis ho zatazit nejakou vahou, s ktorou zvladnes tak do 10 op, pravidla objemoveho treningu platia pre cele telo rovnake, najdes ich napr. tu nnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html
- samozrejme, ak chces mat viditelne brusne svaly, musis sa zbavit podkozneho tuku
- tvar svalov je dany geneticky, sval svoj tvar nezmeni, nech budes robit cokolvek, moze len narast |
mohl by jsi mi poradit které cviky jsou vhodné např. s kotoučem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
nebuzardar

|
Zaslal: čt listopad 29, 2012 3:02 pm Předmět: |
|
|
IMHO najlepsim cvikom na brucho a stred tela su celotelove cviky, kde stojis na vlastnych nohach a drzis velku cinku alebo jednorucky ako napr. push press, deadlift, drepy...
ale ak sa chces zamerat priamo na brucho, tak mne sa osvedcilo napr. podsadzovanie panvy, ktore mozes pre zvysenie narocnosti robit aj na sikmej lavicke, skvele su skracovacky na fitlopte alebo napr. stahovanie kladky brusnymi svalmi... _________________ SQUAT, because somewhere out there a girl is warming up with your max!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|