kde MAXa je aktuální výkon a MAXb budoucí, TH je samořejmě bodyweight :)
tzn, že výrazně větší váhu bude mít zlepšení z 0 na 5, než z 20 na 25
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nedávno jsem svůj PR v HSPU zvýšil na osm (vážím 91 kg), tak jsem se cejtil jeko hroznej borec a zkusil jsem dát HSPU na židličkách v úplným rozsahu pohybu. Zespodu jsem se samozřejmě nezved, tak je na čem pracovat.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
som to teda vyskusal a dam 7, ale pod hlavu si davam vankus takze neviem ci sa to rata. Hlavu si kvoli tomu otlkat nebudem :) Mozes ma tam zapisat teda
hlasim sa, skusil som to prvy krat v zivote a dal som 8 :)
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru