Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 304, 305, 306 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: út listopad 27, 2012 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hodně se komentoval (a kritizoval) průběh přípravy na Klíč králů, několik herců-zpěváků vyhodil (spolu s manželkou, která tomu šéfovala) kvůli úplným nesmyslům a sám nedokázal dopsat včas konec toho "epickýho díla", takže z toho bylo akorát fiasko a pár článků o tom napsáno bylo... jinak si ale nemůže stěžovat na přílišnou popularitu a jak sám uvádí v tom rozhovoru, sere ho už jenom to, když ho někdo někde venku pozná a chce se s ním vyfotit... to fakt není dobrej přístup, evidentně nechápe že má fanoušky a myslí si (nebo spíš doufá), že jeho písničky poslouchají protože vyzývají ke "vzpouře systému" a navzájem se v tom podporují
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"ŽVATLANDA"
Marky V.

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2012 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
Tráva je zelená, nebe je modré a Landa je nacek až do morku kostí

Z diskuse pod článkem:
No ... já bych si přes to všechno přál více Landů a méně Hassanů v Evropě...

Nehledě k tomu, že si myslím, že se Landa asi zbláznil, mě nejvíc pobavil fakt, že článek o rasismu, nacismu a xenofobii napsal nějaký Hassan a jak se krvopotně snažil najít nacistickou symboliku v každý kravině. Až budu někdy na ulici s panem Hassanem v kontaktu, tak ho určitě zarazí moje služ. číslo 18. Kdo hledá, najde...
Mablung

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2012 1:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
U.B0B napsal:

Z diskuse pod článkem:

Nehledě k tomu, že si myslím, že se Landa asi zbláznil, mě nejvíc pobavil fakt, že článek o rasismu, nacismu a xenofobii napsal nějaký Hassan a jak se krvopotně snažil najít nacistickou symboliku v každý kravině. Až budu někdy na ulici s panem Hassanem v kontaktu, tak ho určitě zarazí moje služ. číslo 18. Kdo hledá, najde...

Hassan je debil.
Landovi se dá vyčítat hodně věcí, ale od nacismu se vždy distancoval. Pokud tohle neví člověk který se o něm pokouší psát, ...
Gohan

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2012 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Marky V. napsal:
U.B0B napsal:

Z diskuse pod článkem:

Hassan je debil.
Landovi se dá vyčítat hodně věcí, ale od nacismu se vždy distancoval. Pokud tohle neví člověk který se o něm pokouší psát, ...

Hassan je blbeček, který na jednu stranu označuje Landu za nácka, který hází všechny přistěhovalce do jednoho pytle a potom sám udělá to samé v přeneseném slova smyslu s Landou, když ho hodí do jednoho pytle s nácky.
Vokr

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2012 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdokoliv tady měl něco proti Landovi, tak by si měl poslechnout tenhle rozhovor. Vše tam v podstatě vysvětlí. Co se týče mě, nevím jestli se mu to povede, ale určitě to dělá pro dobro země.
Jinak na to, že nevíte co tím myslel apod., podle mě to Landa chtěl podat umělecky a taky to tak podal. Mohl tam přijít v kravatě a povídat slušně, jak to tady vypadá, ale chtěl upoutat pozornost a to se mu povedlo. Tak nebuďte omezení a zamyslete se než něco začnete datlit na internetu. Každý má akorát plnou hubu keců, že to tady stojí za hovno, ale nic neudělá. Pak někdo začne povídat o báječných myšlenkách a hned je zralý na psychiatrii.
A o tom, že je pozér? Nechápu co si pod tím slovem představíte, ale každý si na něco hrajeme a on to, tak dává najevo.
Kdokoliv tady měl něco proti Landovi, tak by si měl poslechnout tenhle rozhovor. Vše tam v podstatě vysvětlí. Co se týče mě, nevím jestli se mu to povede, ale určitě to dělá pro dobro země.
Jinak na to, že nevíte co tím myslel apod., Landa to chtěl podat umělecky a taky to tak podal, tak nebuďte omezení a zamyslete
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co, padne vláda, nepadne vláda? Podle mě se bude Peake pořád držet ve vládě zuby nehty
Gohan

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2013 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://budejovice.idnes.cz/soud-s-ivanem-demeterem-0vb-/budejovice-zpravy.aspx?c=A130103_155541_budejovice-zpravy_mbe

Jo, to já se taky jen tak občas směju a potom vrčím na lidi a vzápětí spokojeně usnu uprostřed asfaltky.

" Mladíci tvrdili, že Šlemenda je provokoval a pokřikoval na ně rasistické urážky.
Obžalovaný Demeter si byl jist , že to bylo něco rasistického , nerozuměl ale, co to bylo. "

Je mi z z hnědočechů zle , ale ještě hůř mi je z těch, co obhajují názor že cigáni nejsou o nic problematičtější, než bílá menšině a že fobie z cigánů je neopodstatněná a je to rasismus. Fuj
Vokr

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 1:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mějte mě třeba za kreténa, ale upřímně doufám, že na Klause a jemu podobný někdo vytáhne zbraň a umře to nejbolestivější smrtí.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
Mějte mě třeba za kreténa, ale upřímně doufám, že na Klause a jemu podobný někdo vytáhne zbraň a umře to nejbolestivější smrtí.

Čemu by to pomohlo?
Problém je v systému, ne v jednotlivci.
mysH

PříspěvekZaslal: pá leden 04, 2013 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pomohlo, jako signal, ze uplne vsechno bez odvezvy neprojde. Boze jak ja bych mu pral, aby mu nakej z tech propustenejch ozralej prelej vnuka nebo mu vybral auto/dum .. nebo jeho vnuka ojebal nakym podvodem.
Dnesni update - 20 tisic .. to je na Bohnice ..

A co je nejsmutnejsi? Ze Slovensko je dal nez my, tam spousta veci funguje lip .. sice jsou od nas na vychod, ale ve skutecnosti jsou mnohem vic na zapade nez my.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po leden 14, 2013 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na ČT 1 běží zajímavý dokument "Rub a líc vrcholového sportu". Chvilkami je tam i Jirka Orság.
mysH

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V.

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
http://zpravy.idnes.cz/karvinsky-straznik-smrtelne-postrelil-lupice-s-nozem-p11-/krimi.aspx?c=A130116_075815_ostrava-zpravy_jog

tak to ma vypadat v civilizovany (ne zkrypleny) spolecnosti

Tak to tomu kolegovi přeju hodně štěstí a pevný nervy. Snad zvítězí zdravý rozum. Taky jsem byl kdysi u jednoho střílení a vyšetřování a soudy se táhly šest let. Kolega začal chlastat, rozved se...nakonec to poměrně dobře dopadlo, ale ty nervy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 304, 305, 306 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: