|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
freshman
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
ted jsem slysel ze se ma ve zl otvirat nove fitko Infitness nekde na namesti vedle hlavni posty. Na jejich strankach je napsano, ze bude brzy otevreno, ale to uz je tam dlouho. Nevi o tom nekdo trosku vic?
|
|
| nahoru |
|
 |
Sanr11
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | V lázních sem byl cca 2 měsíce zpátky, a co si pamatuju, tak stojany na dřepy tam byly a místo na mrtvolku taky
Ve VitaSana se byla zase podívat kamarádka a říkala, že krásné fitko, ochotní lidi, všechno možné vybavení na jaké si vzpomeneš ale taková trošku snobárna no (promiň Milane)
Příště až budu v Gotwaldově asi vyzkouším tu Olympii |
Co cena ve VitaSana?, na webu nikde nic nemají, jestli teda tam vůbec jde, jednorázový vstup.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
Ta Vitasana je pry draha no a nabizi asi v cene tolik blbin, co obyc. clovek ani nepotrebuje.
Jinak ja uz sice do ZL nechodim cvicit, ale nejlepsi byla posilovna F1
|
|
| nahoru |
|
 |
kerber
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 6:30 pm Předmět: |
|
|
F1 je strašně malá a šatna ještě menší.
Chodím do Vitasany, fitko na úrovni, cena vysoká.
Jsem zvědavý na to nové, prý otvírají 9.12.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
No co to znamena cena vysoka? A dost deprimujici musi byt ten pohled z oken :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kerber
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
však to tady několikrát psali..
pro dva platím 2090,-kč měsíčně
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
jsem zvedavy na to nove fitko. F1 je v pohode, lidi ok, jedina skoda je ze je male a jakmile je tam vice lidi je to problem no. Jinak i ceny pri koupi pernamentky jsou priznive. Vitasana je opravdu drazsi, jinak ale vypada hezky a nabizi sluzby ktere jine fitka nemaji.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
J jasny mit cas cas, tak bych tam taky chodil. Nwm zda maji vyhodnejsi ceny pro studenty.
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
Jo pro studenty to maji o neco levnejsi, ale presnou cenu z hlavy nevim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasser

|
Zaslal: pá listopad 30, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
Tak se příjďte podívat, provedu vás fitkem, seznámím s cenama (studentské členství máme). Pošlete mi třeba PMko nebo napiště na FB a domluvíme se na termínu schůzky ;) _________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|