Výpony na lýtka vsedě
12x15kg
12x20kg
12x25kg
10x30kg
JČ tlaky na ramena
8x17.5kg
8x20kg
6x25kg
6x27.5kg
4x30kg
6x15kg
Přítahy VČ k bradě
10x30kg
10x30kg
8x40kg
8x40kg
8x40kg
JČ předpažování
8x10kg
8x10kg
8x10kg
Břišáky 3x10 Úklony na lavičce
3x35 Zkracovačky
3x75sec Side plank
Dneska pecka trénink, i když jsem čekal, že tne Caliber pump mě nakopne trochu víc, dokonce jsem měl pasáže, kdy jsem zíval, ale to je asi spojený s tím, že poslední dobou nestíhám moc spát, ptz mám novou slečnu
Jinak dneska se to nějak zlomilo a trénink nohou je mým nejoblíbenějším tréninkem :)
Jinak dneska se to nějak zlomilo a trénink nohou je mým nejoblíbenějším tréninkem :)
Tak uz ku*va zacni konecne drepovat a uvidis, ze bude jeste oblibenejsi
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Tak uz ku*va zacni konecne drepovat a uvidis, ze bude jeste oblibenejsi
Drejprde, viděl jsi techniku mojí mrtvoly o který jsem si myslel, že je docela v pohodě... dovedeš si představit tu krutoprasárnu u dřepů, o kterejch tvrdím, že je prostě neumím?
EZ zdvihy na biceps
8x27.5kg
8x27.5kg
8x27.5kg
8x27.5kg
Břišaky 3x35 Zkracovačky
3x10 Úklony na lavičce
3x75sec Side plank
Tak jsem snížil váhu na MT a soustředil jsem se na techniku, pohyb jsem se snažil začínat přes paty a nohy, rovný záda a nezaklánět se a spíš tlačit dopředu kyčle... no snad je to trochu lepší
Další jsem ještě zkoušel poprvý v životě přítahy jednoruč na záda a musím říct, že záda procítěný perfektně, jen prosím o kontrolu, jestli to je prasárna nebo to jde :D
Sorry kámo, ale já u té mrtvoly nevidim žádnou změnu od minule ty přítahy JČ vypadají ok, možná bych to tahal víc dozadu, jako když startuješ motorovou pilu a vzal bych si nějakou pořádnou JČ, protože s 30 je fakt trošku málo na tebe a tvoje výkony
Tady ten borec s tím sice dost švihá, ale jde tam krásně vidět to co ti tu píšu ;-)
Kurva a já se tak snažil u tý JČ byla rezerva, ale nechtěl jsem to přepálit, když jsem to jel poprvý :)) jj budu tahat víc dozadu, už to vidím :) díkec za koment
To snad nemyslíš vážně, né? To video je naprosto nevhodný a ano... jsou to Kroc rows. To by Grimley musel zajít fakt brzy za Pomanem do ordinace, otázka je jestli s dokurvenejma spodníma zádama, nebo ramenem.
Mrtvola absolutně stejná jako minule. Přítahy nehodnotím, protože funguje asi všechno a každej to taky jinak jezdí
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru