Univerzita obrany Brno - jak to tam chodí?

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Univerzita obrany Brno - jak to tam chodí?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Univerzita obrany Brno - jak to tam chodí?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wass

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 9:32 pm    Předmět: Univerzita obrany Brno - jak to tam chodí? Odpovědět s citátem

Ví někdo něco o tom, jak to na téhle škole funguje? Když zvolím vojenské studium, tak jestli tam je nějaký vojenský dril a nebo je to prostě jako ostatní VŠ? I co se týče fyzičky, je tam na ni kladen nějaký extra důraz jako při normálním vojenském výcviku?

Láká mě to, ale nechci jít někam, kde vůbec nevím, jak to tam chodí.

Budu rád za každé info, díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 9:37 pm    Předmět: Re: Univerzita obrany Brno - jak to tam chodí? Odpovědět s citátem

Pm Grimley, chodí tam a zřejmě ti bude schopný zodpovědět otázky.
Vidlák

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no pokud se nepletu tak se tím studiem upíšeš na službu v armádě po dokončení studia, případně pak musíš cálovat penále...
máš tam zveřejněný denní řád na netu, takže z tebe udělají zelený mozek, budeš mít určený čas i na sraní
ale jinak škola to bude dobrá
Davesix

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2012 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidlák napsal:
budeš mít určený čas i na sraní

Gome6

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2012 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mám tam sestru.nejdřív na 2 měsíce na výcvik a to se každej rok opakuje,při tom podepisování papírů se jim upíšeš na několik let,sportu je tam prej až nad hlavu,plavání,posilovna,volejbal,běhání a další.o tělocviku prej chodí pořád jen běhat,ale tak s tím už se holt musí počítat,dělaj se tam prej i snad nějaký zkoušky ze střelby,apod.každý ráno nástup.škola je povinná protože je to pro ně pracovní doba..ale jinak je to tam prej dobrý,a jak jsem zjistil tak se tam chlastá extra liga :D

Naposledy upravil Gome6 dne ne prosinec 02, 2012 9:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2012 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gome6 napsal:
mám tam sestru,podepíšeš pár papírů a jsi jejich.nejdřív na 2 měsíce na výcvik a to se každej rok opakuje,při tom podepisování papírů se jim upíšeš na několik let,třeba ségra se upsala na 10 let když teď o prázdninách tam nastupovala.sportu je tam prej až nad hlavu,plavání,posilovna,volejbal,běhání a další.o tělocviku prej chodí pořád jen běhat,ale tak s tím už se holt musí počítat,dělaj se tam prej i snad nějaký zkoušky ze střelby,apod.každý ráno nástup.škola je povinná protože je to pro ně pracovní doba.berou tam cca 11 000 ale 3000 jim strhávaj za ubytování takže dostává ve výsledku kolem těch 8000,jídlo v tý jejich jídelně je prej šíleně drahý a platit si ho musí zvlášť pokud tam chtěj chodit.ale jinak je to tam prej dobrý,a jak jsem zjistil tak se tam chlastá extra liga :D

Jen poupravím, dostáváme 10 000, prváci budou dostavat tak o 400 míň kvůli hodnosti ... ubytování se rozhodně neplatí, bydlí se zadarmo :) no a oběd stojí 35 korun doufám, že jsem teď ségře nezpůsobil nějaký problémy a s tou chlastací extraligou je to pravda, respektive nejvíc chlastaj vždycky prváci, ale to se po prvním semestru trochu pročistí, ptz jich polovinu vyhoděj a nemusím říkat, že v 99% to jsou ti největší chlastači :))Těláky jsou o běhání taky víceméně jen prvák, ani se nedivím, když člověk vidí, co za exoty je schopno vlízt na VOJENSKOU školu (dělá jim problém zaběhnout ušmudlaný 3 kiláky za 12 minut ... bohužel některejm i vůbec běžet 12 minut), tak je to jen dobře... ve druháku přibude povinný plavání a musado a vojenský lezení :) ... Zkoušky ze střelby jsou takový, že se jednou za semestr sebereš, jdeš vystřílet pět nábojů a když nenastřílíš, nic se nestane .... 40% prváků tam nemá co dělat, ale ani se vlastně nedivím, "marketing" školy je nastavenej tak, že se všude na prezentacích školy mluví o strílení, předvádí se Commandos skupina (samopaly, střílení slepejma), předvádí se musado, ale 90% času na univerzitě obrany sedíš ve škole / na pokoji a učíš se věci do školy. Ten, kdo chce bejt akční hrdina, by na tuhle školu neměl chodit, ptz přeci jen je to ekonomka / techničárna, která produkuje převážně manažery,ekonomy,inženýry ... přes školní rok spočívá veškerá vojenskost v tom, že do školy chodíš v uniformě .... přes léto se dva měsíce blbne ve vyškově na výcviku ....

Pokud chcete nabalovat holky, můžete jezdit domů v uniformě, je to takovej nešvar, kterej se rozrostl právě u letošních prváků, kteří v docela velký míře jezděj domů v uniformách a asi myslej, že udělaj nějakou parádu, bohužel v Kongu, s rovným baretem na kuchaře a hlavně svobodnickou hodností tý parády moc nenadělaj

To je asi tak všechno co můžu k univeritě obrany poznamenat, je to v první řadě vysoká škola ... prvák je síto, nás v prvním ročníku vypadalo 55% .... ale je to dobře, na škole jsou doslova hovada, který na vejšce nemaj co pohledávat, natož i v uniformě - jen chlastaj, chovaj se jak největší kokoti (já jsem voják, tak mi polibte prdel) a dělaj, jak když jim patří celý Brno, ale to je asi všude, bohužel na unobu je to víc na očích, když nosej uniformu ...

PS.: Zeptej se ségry, jestli má majora Romana
Gome6

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2012 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za ten omyl s placením ubytování se omlouvám,něco říkala že jim snad za něco automaticky strhávaj prachy z platu nebo co.je tam na nějakým tom manažerským oboru nebo něco takovýho

na toho majora se zeptám :D
Joe Hallenbeck

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 12:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem se tam před 11 lety hlásil, automaticky jsi se při nástupu upisoval na 2-3xdélku studia odsloužit v armádě, v opačném případě vrácení finančních prostředků co do tebe armáda v průběhu studia investovala.
Jinak asi pohoda. Sport, a platí tě za studium.
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo tak musíš na civilní, jako já :-D. Je to ale divné být civil na vojenské škole.
Study

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik se tam musí v armádě odsloužit po dokončení studia?

https://www.instagram.com/studynkapetr/
flew

PříspěvekZaslal: po květen 12, 2014 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Kolik se tam musí v armádě odsloužit po dokončení studia?

dvojnásobek doby studia

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Viv

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 4:49 pm    Předmět: A nevíte.. Odpovědět s citátem

A nevíte někdo jestli existuje obor na UO pouze "přes hlavu" :D Mylsím tím, žádné fyzické testy u přijímaček ani povinný tělocvik atd?
Majesty

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 4:54 pm    Předmět: Re: A nevíte.. Odpovědět s citátem

Viv napsal:
A nevíte někdo jestli existuje obor na UO pouze "přes hlavu" :D Mylsím tím, žádné fyzické testy u přijímaček ani povinný tělocvik atd?

chceš být voják ale nechce se ti chodit na tělocvik?
Grimley

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A když půjdu na matfyz, obejdu se bez znalostí z matiky a fyziky? ....

svět se vážně v prdel obrací
Spazik

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2015 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak on význam konvenční armády docela klesnul :-) Dneska je to víc o lidech co někde sedí a pilotují drony nebo vedou informační válku, než o Rambovi se samopalem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Univerzita obrany Brno - jak to tam chodí? Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: