|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pájín4

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 7:34 pm Předmět: Svalovka po kazdem treninku prsou |
|
|
Dobry den, potykam se s problemem viz. titulek. Po kazdem treninku prsou mam svalovku jeste 3. den u jinych svalu to tak nemam. Vsiml sem si ze prsa mi trochu zaostavaji oproti ostatnim svalum. Je mozne ze delam na prsa prilis?
Delam bench: 3x10 (60kg)
bench sikmo: 3x10 (50kg)
Peck deck: 3x10 (45kg)
Tlaky v sede na stroji: 3x10 (75kg)
Rozpazky: 3x10 (16kg)
je pravdou ze u benche a peck decku jedu vzdy do selhani
[/u]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pájín4

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
Jo a vazim 75 kg , vyska 184
|
|
| nahoru |
|
 |
swager
|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
Podla mna privela cvikov...
-Uplne stačia 3cviky, napr.: bench na rovnej, bench na šikmej to je zaklad, plus rozpažky alebo peckdeck.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
| swager napsal: | Podla mna privela cvikov...
-Uplne stačia 3cviky, napr.: bench na rovnej, bench na šikmej to je zaklad, plus rozpažky alebo peckdeck. |
To zase nejde takhle rict. Pokud to ma v ramci splitu, kdy sval procvici 1x za tyden, tak tam ma celkem 15 serii, tazke to zase neni nic prehnaneho. Je fakt, ze by mohl dat 3-4 cviky a o neco vice nez 3 serie, alespon u tech zakladnich.
Jinak tu svalovku jsi mival vzdy po treninku prsou nebo az posledni dobou? Treba mas prsa pretrenovany / pretazeny a spatne ti regeneruji a nebo je cvicis oproti jinym partiim technicky lepe a davas jim vic zabrat. Zkus po treninku zaradit stretching a protahuj se (prokrvuj je) i mezi seriema.
Ale pomatuji si z dob svych zacatku, ze prave v prsou jsem take mival vzdy mnohem vyraznejsi svalovku nez v jinych partiich. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pájín4

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
Vzdy. A prsa stiham 2x do tydne (pondeli,patek) napada me ze bych na patek mohl zaradit neco lehciho. Jo a jeste se chci zeptat kombinuju to s tricepsem a vzdy si odcvicim 3 serie prsou a pak to stridam s tricepsem pak zase prsa atd. je to dobre? Nebo by bylo lepsi nejdrive odcvicit prsa a pak se vrhnout na triceps?
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
co ja bych dal za svalovku :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 6:04 pm Předmět: |
|
|
Já mám to stejný u hamstringů, po 9 trénincích z 10 mám strašnou svalovku, a to si nemyslím, že by nějak zaostávaly _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 6:13 pm Předmět: |
|
|
ja zase mivam svalovku u tricepsu i kdyz mam lehkej trenink _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|