Nejefektivnejsi a nejlevnejsi trening

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejefektivnejsi a nejlevnejsi trening  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Nejefektivnejsi a nejlevnejsi trening
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
abc123

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2012 8:15 pm    Předmět: Nejefektivnejsi a nejlevnejsi trening Odpovědět s citátem

Cau chlapi,

vymyslel jsem si trening a je dost mozny, ze je to uplna blbost tak se chci poradit. Mam doma 15kg jednorucky, tak jsem si rikal, ze by mne na odcviceni pazi bohate stacilo posilovat doma a neutracet za posilku. A do posilky chodit na zbytek.

Ted ten trening:
PO:
2 cviky na biceps (4 serie x 8 opakovani)
2 cviky na triceps (4 serie x 8 opakovani)
2 cviky na ramena (4 serie x 8 opakovani)

UT:
Bench
Mrtvy tah
Drepy + lytka
Shyby

vsechno taky 4 serie x 8 opakovani

no Streda volno a takhle furt dokola, takze bych cvicil 20x za mesic.

No nevim jeste co mi napisete na tenhle "genialni trening", ale sere me, ze mi pak vychazi posilka 10x mesicne coz, si uz muzu rovnou koupit permici na mesic. A nechce se mi utracet 700 Kc mesicne, neni to moc, ale kdyz si vemu ze to je za rok 8400 a ja si treba o prazkach vydelam brigadou 22 000, tak uz to tak skvely neni :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2012 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevymýšlej píčoviny a jestli chceš mít sílu a nějak slušně vypadat, tak do posilovny choď. Jestli nechceš, tak bych spíš odcvičil všechno doma
abc123

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2012 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakoby, dik za naprosto zbytecnou radu. Ja se ptal na trening. A vubec nikde jsem nepsal, ze nechci chodit do posilky.
Tak mi vysvetli jakej rozdil, je mezi zvedenim cinky doma a ty samy v posilce. Ze by tech 65 kc za vstup?
Luster

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2012 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejak vhodne zkombinovat by to urcite slo, jenze ty to sam nedokazes a pochybuju, ze bude nekdo ochotnej ti tady vypisovat jak na to, protoze v bode, kde ted ses, by to zabralo obrovsky mnozstvi casu.. to neber zle, tak to proste je
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2012 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak proč by to nešlo... 4 týdně v posilovně, jen bych v pondělí začal ramenama a celkově bych to pondělí úterý prohodil, aby sis dal relativně odpočatej těžkej tréning s váhama a pak doma to šmrdlání s těma jednoručkama. Jinak ještě bych asi střídal třeba kozy s ramenama, někdy by sis je odjel i v posilovně s nějakou rozumnou vahou na tlaky, aby trochu rostly a pak doma nějaký upažování atd další den, promysli si to ještě

edit: mimochodem, kde máš zařazený břicho?
abc123

PříspěvekZaslal: ne září 30, 2012 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super diky, to bricho uz beru jako samozrejmost
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuju najít si fitko který je třeba za 400-500. Taky cvičím někdy doma abych ušetřil za vstup ale potom si spočítám, že stejně do fitka jdu s tímhle kámošem a s tímhle a neodolám a nakonec mě to vyjde dráž než když si koupím měsíční permici. Mě jde spíš o tu změnu prostředí asi, někdy je to motivující. Navíc ve fitku máš možnost různé aerobky, olympijskou osu, stroje, lavice, činky, expandery, podložky, míče, úchopy... máš tam všechno. Kdybych byl škrt tak bych si možná pořídil domů TRX na hrazdu a na tom se spolu s calisthenikou vyřádíš parádně, jen ty objemy asi nebudou zrovna kulturistický.

Pokud pojedeš v jeden den DL, SQ, BP, shyby - tak budeš "těžce" cvičit asi jednu, max 2 partie, jinak by tě to za chvíli zničilo. A to už je troško složitější naplánovat - lehký dřep, těžký mrtvý tah, lehký bench press ... aby to mělo nějakou hlavu a patu a k tomu odpovídající intenzitu a objem - třeba mám špatný názor.

Navíc rozdíl mezi třeba klikama na bradlech nebo úzkým benchem je dost znatelný v porovnání s kick backem nebo francouzským tlakem JČ
abc123

PříspěvekZaslal: po listopad 26, 2012 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nakonec jsem si nasel posilku za 330Kc mesicne
abc123

PříspěvekZaslal: út prosinec 04, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak abych nezakladal zbytecne novy tema. Tak mam 2 dotazy:
1. Je blbost po,st,pa pokazdy cvicit bench,drep a bicho a k tomu pridavat jiny cviky (napr. po -bicak, ramena, st - tricak, lytko, pa zada) Vychazim z toho, ze to jsou cviky, ze kterych se nejvic roste (jeste MT, ale ten neumim cvicit spravne)
2. Druhy dotaz se tyka jidla. Nekdy mi dela problme snist k obedu treba 200g testovin, jsou rohliky/chleba nahradou, je mi jasny ze to neni nejak super jidlo, ale nutricni hodnoty nemaj ,az tak odlisny:, (bilkoviny, curky, tuky)
Těstoviny bezvaječné 100g 1 491kJ 9,80g 76,60g 0,70g
Rohlík tukový 100g 1 264kJ 8,30g 59,90g 2,90g
Chléb pšeničný 100g 1 130kJ 8,00g 56,70g 1,00g
jake.daniels

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak medzi cestovinami a rohlikom je sakra velky rozdiel. Sacharidy v cestovinach su polysacharidy, hutne cukry, ktore ti nezvysia glykemicky index tak rapidne ako jednoduche cukry, ktore su v bielom pecive. Ak chces kvalitne zdroje sacharidov tak jedz cestoviny, ovsene vlocky, ryzu, celozrnne pecivo (najlepsie ten lisovany chlieb, pretoze take pecivo ako tmava kaiserka je len dofarbene biele pecivo). Nemusis zjest 200g naraz. Daj si dve porcie po 100g a medzi nimi 2h prestavku.

Ked si das rano 100g vlociek, na obed 100g ryze, poobede 2x 100g cestovin a vecer nejaky celozrnny chlieb, tak si vybaveny a nie je to vobec vela.

Co sa tyka cvicenia: Nie je to blbost, vela treningov je na tom postavenych, ale skusil by som na tvojom mieste pridat este ten mrtvy tah. Nauc sa ho, pomoze to.
U.B0B

PříspěvekZaslal: st prosinec 05, 2012 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mari.Shinzon napsal:
nevymýšlej píčoviny a jestli chceš mít sílu a nějak slušně vypadat, tak do posilovny choď. Jestli nechceš, tak bych spíš odcvičil všechno doma

??

ted cvicim doma a narozdil od nasi jedine posilovne ve meste, mam napr. stojan na drepy ...
jediny co je v posilovne jiny, je hudba kterou nechci poslouchat, zvaneni zenskejch, ktery prisly klabosit s obsluhou (nekdy i detmi) a 3x vetsi kotouce, ktere vazi stejne jako ty moje doma...

Rychle na stránku:

Přejdi na: