Jedu si už pár dnů v kuse takovej taneční výklus, 2,5 hodiny tancování denně by mělo stačit, zítra k tomu přidám plavání. Pořád mě sere to počasí, tipuju že to vydržím ještě týden a pak na pár dnů vypadnu někam do tepla.
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
Dělali jsme takovej polo přemet přechýlenej do strany, po asi hodině tancování to nějaká holka už nevydržela a schovala se za sloup, ležela na zemi a dělala že tam není, bylo to trošku divočejší .
Sobota
west coast swing, 200 minut
Byl jsem poprvý na workshopu swingu a je to sranda, škoda že se to v Česku skoro netancuje.
Přes týden sem nikde nebyl, protože sem to nezvládl časově skloubit s prací, ale zase chystám vlastní značku oblečení a bude to krása až to doděláme . Dneska se půjdu protáhnout na bazén .
_________________ Od malička jsem chtěl být hezký, místo toho jsem ale tlustý. www.brooklyn-shop.cz
Dneska sem si mazácky dal před baletem těsně indický jídlo a můžu s jistotou říct že už to nikdy neudělám . Venku je furt hnusně a chce se mi z toho spát, hrůza
Dneska docela únavný, ale aspoň se trochu hejbu, tohle počasí ve mně prostě probouzí pudy ledního medvěda a tak bych furt jen spal a cpal se jídlem . TH vůbec nevím neměl jsem teď na fitko sílu 14 dnů, takže pořád dělám jenom kliky a posilování břicha a stehen v rámci jazzu.
Dneska sem to klasicky přepálil, hlavně že sem to hecoval a pak sem byl už po 3 hodinách tancování úplně mrtvej . Zítra si dám relax, bazén, příští týden do toho zase šlápnu.
Následovala oslava nové práce a otrava alkoholem .
Pátek
contemporary, 90 minut
Sobota
jazz, 150 minut
běh, 45 minut
Neděle
100 kliků
běh, 45 minut
Tenhle týden jsem toho moc nenatancoval, ale to se tak někdy sejde . Příští týden to bude snad lepší a vrchol plánuju o víkendu, kdy mám v jeden den 6 hodinovej seminář moderny. Chystám se zase začít s fitkem, úplně z formy nejsem protože furt děláme na jazz kliky a cviky na břicho a zadek .
Tak jsem zpátky s psaníčkem. Začal jsem zase víc pracovat a sem vždycky večer hotovej . No poslední týden sem natancoval docela dost a ještě teď přitvrdím, ve středu mám na nějakým večírku vystoupení tak musím být ve formě . Fyzička v klidu, síla taky, ale trochu sem přibral což je nepříjemný nó .
Ahoj LJ, tady v tom videu čas 0:33, to musíš být ty, přiznej se. Jestli jsi to opravdu ty, potkal jsi tam nějakou zajímavou ženu, se kterou jsi mě shodu? Určitě jich bylo více, co?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru