Ja teda nevim, jestli jsem slepej ja nebo vy dva, ale myslim, ze ta mrtvola je o dost lepsi nez minule. Je u toho srovnanejsi, zada ma rovnejsi, taha to lepe jakoby na sebe a celkove to na me pusobi mnohem lepe nez minule. Samozrejme to jeste chce doladit.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jinak započalo zimní běhání a kupodivu se mi běhá líp když je pod nulou a dokonce mi nevadí ani sníh, paráda :)
To bude spise tou zmenou stavu z "nezadany" na "ve vztahu s..."
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Zařazuješ nějakej pravidelnej strečink po tréninku? Myslím, že máš zkrácený hamstringy a ztuhlý boky a že se k tej mrtvole díky tomu nemůžeš pořádně poskládat.
Daj si pozor na tej mrtvole, bo trhneš bicák, ruky sú len háky, to maj v hlave, žiadne doťahovanie nimi, toho sa vyvaruj.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zařazuješ nějakej pravidelnej strečink po tréninku? Myslím, že máš zkrácený hamstringy a ztuhlý boky a že se k tej mrtvole díky tomu nemůžeš pořádně poskládat.
To me nenapadlo, i kdyz v tom bude mozna zakopanej pes, protoze strecink zadnej nemam, dokonce ani kdyz jdu behat, tak se neprotahuju.... asi bych mel, ja vim....zamerim se na to :)) dikec za koment
zdravím ,zrovna jsem koukal na tu tvojí mrtvolu a všiml jsme si že osu máš docela daleko od nohou,zkus si ji narvat uplně k holěním,opři se do pat a a tahej to jakoby trochu dozadu,po nohách...a moc se hrbíš,zkus trošku vystrčit zadek.
asi sem mel nejaky halucinace, jako bych tu neco videl.. ale uz to tady neni
No guruhonza mě poradil, ať to smažu, měl jsem slabší chvilku a už mě trochu přešla, tak jsem si zachoval trochu toho respektu ještě, než to tu stihnul někdo rozmáznout :D ale to nemění nic na tom, že jsem z toho kurva rozhozenej
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru