|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si podal žádost na navazující magisterský studium, akorát je to trochu jinej obor (trochu dost) takže budu muset teď makát dvoufázově - učit se na státnice z toho svýho a zároveň na přijímůačky z toho novýho..ale to nový je můj sen, takže to půjde líp si myslím :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
Píšu si s kámošem na FB, taky hroznej blázen do posilky.
já: kolikrát chodíš cvičit?
on: 4x do týdne
já: a co jel jsi někdy GVT?
on: většinou nejezdím tréningy co jsou psané v časopisech
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | shooter napsal: | Píšu si s kámošem na FB, taky hroznej blázen do posilky.
já: kolikrát chodíš cvičit?
on: 4x do týdne
já: a co jel jsi někdy GVT?
on: většinou nejezdím tréningy co jsou psané v časopisech
|
A vtipnyho je na tom co?
Jen se ptam :) |
Zatím jsem neviděl v časpisech alá Muscle-Fitness (mám jich doma plno) nějakej normální trénink, pro normální cvičence natož GVT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
Tak jo no
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 2:33 pm Předmět: |
|
|
Prožila jsem krásný víkend ve Valticích a okolí. Tímto zdravím všechny, kdo zde žijí a tiše závidím nejen dobré víno, ale i překrásné přírodní i historické památky. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: |
Zatím jsem neviděl v časpisech alá Muscle-Fitness (mám jich doma plno) nějakej normální trénink, pro normální cvičence natož GVT. |
http://www.muscleandfitness.com/training/other/bad-ass-workout-week-german-volume-training
A byl i v CZ časopisu, na té první stránce časopisu to bylo jako: "achtung baby". _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Adder

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Black Adder dne út prosinec 11, 2012 11:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
Vanocni premie a dostal jsem pridano _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
onik

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
onik

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | onik : velmi, velmi dobre |
Dobre je za tři :) doufam že za další 2 měsíce to bude vyborne!každopadně díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|