Zdar, cvičím už nějakej ten měsíc (zatím mám projetej začátečnickej program z body-testu + jsem začal P90X), určitý změny vidím, ale teď si pohrávám s myšlenkou, že bych nasadil sach.
vlny a rychle zhubl.
Z čistě praktickýho hlediska by asi bylo lepší kdybych zůstal u klasickýho jídelníčku/tréninku, protože svalů moc nemám, takže není co rýsovat, taky jsem začátečník, takže v podstatě můžu nabírat i hubnout najednou (pomalu).
Na druhou stranu kdybych zhubnul (rychle) ten tuk, tak by zase krásně byly vidět veškerý změny a i z psychologickýho hlediska by to bylo lepší, navíc aerobku atd. dělám narozdíl od ostatních
raději v zimě .
Příkládám fotku svojí "formy":
Co byste mi podle fotky doporučili? Kolik orientačně si myslíte, že to je %BF (nemám to jak změřit)? Měl bych nechat hubnutí až na jaro/léto? Jsem bohužel typ člověka, kterej když nedostane přímou instrukci, tak furt váhá a mění a ve výsledku dělá vše na půl plynu, takže prosím o přímou instrukci :-D
Jinak zatím jsem se vzdělal především co se týče stravy, trénink jedu přesně podle nějakého (cizího) rozpisu.
Díky za pomoc.
Edit: Jsem zapomněl napsat základní info:
výška: 185
váha: 72
věk: 17
:-D