Já jsem se kdysi bavil z jedním benčařem, který je věkem veterán a pravidelně soutěžil v benchu hlavně na Olomouckém silákovi. Bavili jsme se hlavně o dresech a tak no ale kromě toho mi tvrdil, že není možné dát naturálně víc jak 200kg RAW na bench a je fakt, že všichni borci co znám, kteří dají víc jak 180kg tak berou.
Tvůj kamarád mele blbosti. Benč raw se dá dát naturálně i dost přes 200kg. Nejde ani tak o nějaké rutiny a tajné postupy, ale spíš o to umět do toho uprat a mít motivaci. Mrtvola raw se dá dát určitě přes 300 naturálně a dřep 300 taky. Z toho kdo řekl, že na benč 180 musí sypat je zamindrákovanej názor pitomce, kterej řiká, když to nedá on, tak nikdo jinej. 180 kg dá kdekdo, kdo se tomu věnuje. Kdo se na 180 nasype je ultra-tragéd. A vím, je jich dost mezi vámi
Zaslal: so prosinec 08, 2012 6:28 pm Předmět: Re: :-)
powr napsal:
Tvůj kamarád mele blbosti. Benč raw se dá dát naturálně i dost přes 200kg. Nejde ani tak o nějaké rutiny a tajné postupy, ale spíš o to umět do toho uprat a mít motivaci. Mrtvola raw se dá dát určitě přes 300 naturálně a dřep 300 taky. Z toho kdo řekl, že na benč 180 musí sypat je zamindrákovanej názor pitomce, kterej řiká, když to nedá on, tak nikdo jinej. 180 kg dá kdekdo, kdo se tomu věnuje. Kdo se na 180 nasype je ultra-tragéd. A vím, je jich dost mezi vámi
Není to můj kámoš. Jen jsme se potkali v posilovně a on zrovna trénoval na toho Olomouckého siláka a požádal mě o pomoc tak jsme se dali do řeči. Já jsem tu jen napsal, že nikoho osobně neznám kdo by dal víc jak těch 180kg což neznamená, že někdo takový není. Já osobně tomu věřím, že to jde.
Naposledy upravil prochm dne so prosinec 08, 2012 7:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Zaslal: so prosinec 08, 2012 7:11 pm Předmět: Re: :-)
powr napsal:
Chudacku
Btw Prochm, myslim ze magion mluvil na powr, ne na tebe
OMG ,
takže podle některých pokud někdo dá na benc. vice jak 180 kg tak hnedka sype,
Už mi to tady připadá pokud to nedám já .
Tak ten co dá více jak já ten sype .
To je vaše myšlení ( některých )
Přijdte se někdy podívat na trenink , a možná budete mluvit jinak ,
Jo, protoze nekteri tady maji racionalni mysleni :) a osobne si myslim taky ze 180kg pri 100kg bw je takova naturalni hranice. Mimochodem Matesi, neznam te, a verim ze mas dar od boha, ale takovych lidi je malo, takze ano, je mnohem pravdepodobnejsi ze nekdo kdo benchuje 200 si pomohl AS (zadna hanba), nez ze k tomu dospel naturalni cestou.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zaslal: so prosinec 08, 2012 8:57 pm Předmět: Re: :-)
magion napsal:
powr napsal:
rekl nasypanec
a jaky jsou tvoje nasypany maxka silaku?
moje závodní max jsou raw benč 212,5kg a raw pozved 290kg a to fakt není moc nejsem žádný talent-naturálně cvičim celej život v ipf, znám lidi, se kterýma jsem cvičil v oddílu, kteří jako naturálové dali více, ale jmenovat je nebudu, asi by o to nestáli. Kdo mě zná ví, kdo mě nezná ať si myslí co chce. Můj velmi dobrý kámoš dal 210 raw benč při nějakých 94 kg a pozvedl 310. další nějak extra netrénoval, nežral ani kreatin a při nějakých 108 kg zatáhl na závodech 307,5 kg. Vím, že do "určité míry" to zřejmě naturálně jde, ale pokud vůbec nevíte o čem je řeč, tak budete hledat výmluvy proč to nejde nebo naopak proč je nutné se nasypat.
Zaslal: so prosinec 08, 2012 9:06 pm Předmět: Re: :-)
powr napsal:
moje závodní max jsou raw benč 212,5kg a raw pozved 290kg a to fakt není moc nejsem žádný talent- naturálně cvičim celej život v ipf, znám lidi, se kterýma jsem cvičil v oddílu, kteří jako naturálové dali více, ale jmenovat je nebudu, asi by o to nestáli. Kdo mě zná ví, kdo mě nezná ať si myslí co chce. Můj velmi dobrý kámoš dal 210 raw benč při nějakých 94 kg a pozvedl 310. další nějak extra netrénoval, nežral ani kreatin a při nějakých 108 kg zatáhl na závodech 307,5 kg. Vím, že do "určité míry" to zřejmě naturálně jde, ale pokud vůbec nevíte o čem je řeč, tak budete hledat výmluvy proč to nejde nebo naopak proč je nutné se nasypat.
Zaslal: so prosinec 08, 2012 10:14 pm Předmět: Re: :-)
powr napsal:
moje závodní max jsou raw benč 212,5kg a raw pozved 290kg a to fakt není moc nejsem žádný talent-naturálně cvičim celej život v ipf, znám lidi, se kterýma jsem cvičil v oddílu, kteří jako naturálové dali více, ale jmenovat je nebudu, asi by o to nestáli. Kdo mě zná ví, kdo mě nezná ať si myslí co chce. Můj velmi dobrý kámoš dal 210 raw benč při nějakých 94 kg a pozvedl 310. další nějak extra netrénoval, nežral ani kreatin a při nějakých 108 kg zatáhl na závodech 307,5 kg. Vím, že do "určité míry" to zřejmě naturálně jde, ale pokud vůbec nevíte o čem je řeč, tak budete hledat výmluvy proč to nejde nebo naopak proč je nutné se nasypat.
Martine, tady nemá vůbec cenu někomu něco vysvětlovat. Je to fakt boj s větrnými mlýny. Známe se, vím že máš pravdu. Já osobně jsem si vyzkoušel obojí. Kdo mě zná ví, že jsem si jednu sezonu odsypal a zjistil jsem, že to je úplně k hovnu. Akorát jsem do toho sral prachy, ničil si zdraví a maximální výkony zas až tak rozdílný nebyly. Za ty roky tréninku jsem zjistil, že naturál se musí jen mnohem víc věnovat odpočinku než zvedání železa a na všechno si dýl počkat, ale maxka podle mě nebudou moc rozlišný. Já osobně jsem např na mrtvolu zatáhl víc jako naturál než na bobkach. Sice jen o 2,5 kg, ale i to se počítá. A jako naturála mě to i víc těší.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru