Strongman video

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 69, 70, 71  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strongman video  Úvodní stránka -> Strongman -> Strongman video
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
prochm

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem se kdysi bavil z jedním benčařem, který je věkem veterán a pravidelně soutěžil v benchu hlavně na Olomouckém silákovi. Bavili jsme se hlavně o dresech a tak no ale kromě toho mi tvrdil, že není možné dát naturálně víc jak 200kg RAW na bench a je fakt, že všichni borci co znám, kteří dají víc jak 180kg tak berou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
powr

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 6:23 pm    Předmět: :-) Odpovědět s citátem

Tvůj kamarád mele blbosti. Benč raw se dá dát naturálně i dost přes 200kg. Nejde ani tak o nějaké rutiny a tajné postupy, ale spíš o to umět do toho uprat a mít motivaci. Mrtvola raw se dá dát určitě přes 300 naturálně a dřep 300 taky. Z toho kdo řekl, že na benč 180 musí sypat je zamindrákovanej názor pitomce, kterej řiká, když to nedá on, tak nikdo jinej. 180 kg dá kdekdo, kdo se tomu věnuje. Kdo se na 180 nasype je ultra-tragéd. A vím, je jich dost mezi vámi
magion

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 6:28 pm    Předmět: Re: :-) Odpovědět s citátem

powr napsal:
Tvůj kamarád mele blbosti. Benč raw se dá dát naturálně i dost přes 200kg. Nejde ani tak o nějaké rutiny a tajné postupy, ale spíš o to umět do toho uprat a mít motivaci. Mrtvola raw se dá dát určitě přes 300 naturálně a dřep 300 taky. Z toho kdo řekl, že na benč 180 musí sypat je zamindrákovanej názor pitomce, kterej řiká, když to nedá on, tak nikdo jinej. 180 kg dá kdekdo, kdo se tomu věnuje. Kdo se na 180 nasype je ultra-tragéd. A vím, je jich dost mezi vámi

rekl nasypanec

a jaky jsou tvoje nasypany maxka silaku?
prochm

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to můj kámoš. Jen jsme se potkali v posilovně a on zrovna trénoval na toho Olomouckého siláka a požádal mě o pomoc tak jsme se dali do řeči. Já jsem tu jen napsal, že nikoho osobně neznám kdo by dal víc jak těch 180kg což neznamená, že někdo takový není. Já osobně tomu věřím, že to jde.

Naposledy upravil prochm dne so prosinec 08, 2012 7:13 pm, celkově upraveno 1 krát
nEcro

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jako dat 180 raw bench naturalne se 120kg je dost mozne ale dat to same pri 70 nebo 80kg uz mi neprijde prilis real
prochm

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jasně. Bavíme se tu o váhové kategorii do 100kg.
Majesty

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 7:11 pm    Předmět: Re: :-) Odpovědět s citátem

powr napsal:

Chudacku

Btw Prochm, myslim ze magion mluvil na powr, ne na tebe
prochm

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 7:14 pm    Předmět: Re: :-) Odpovědět s citátem

citace:
Btw Prochm, myslim ze magion mluvil na powr, ne na tebe

Jo máš pravdu. [/quote]
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 8:03 pm    Předmět: omg Odpovědět s citátem

OMG ,
takže podle některých pokud někdo dá na benc. vice jak 180 kg tak hnedka sype,
Už mi to tady připadá pokud to nedám já .
Tak ten co dá více jak já ten sype .
To je vaše myšlení ( některých )
Přijdte se někdy podívat na trenink , a možná budete mluvit jinak ,
Majesty

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, protoze nekteri tady maji racionalni mysleni :) a osobne si myslim taky ze 180kg pri 100kg bw je takova naturalni hranice. Mimochodem Matesi, neznam te, a verim ze mas dar od boha, ale takovych lidi je malo, takze ano, je mnohem pravdepodobnejsi ze nekdo kdo benchuje 200 si pomohl AS (zadna hanba), nez ze k tomu dospel naturalni cestou.
Turakam

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a na koho tréning, hm? Flimela?
powr

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 8:57 pm    Předmět: Re: :-) Odpovědět s citátem

magion napsal:
powr napsal:

rekl nasypanec

a jaky jsou tvoje nasypany maxka silaku?

moje závodní max jsou raw benč 212,5kg a raw pozved 290kg a to fakt není moc nejsem žádný talent-naturálně cvičim celej život v ipf, znám lidi, se kterýma jsem cvičil v oddílu, kteří jako naturálové dali více, ale jmenovat je nebudu, asi by o to nestáli. Kdo mě zná ví, kdo mě nezná ať si myslí co chce. Můj velmi dobrý kámoš dal 210 raw benč při nějakých 94 kg a pozvedl 310. další nějak extra netrénoval, nežral ani kreatin a při nějakých 108 kg zatáhl na závodech 307,5 kg. Vím, že do "určité míry" to zřejmě naturálně jde, ale pokud vůbec nevíte o čem je řeč, tak budete hledat výmluvy proč to nejde nebo naopak proč je nutné se nasypat.
Majesty

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 9:06 pm    Předmět: Re: :-) Odpovědět s citátem

powr napsal:

moje závodní max jsou raw benč 212,5kg a raw pozved 290kg a to fakt není moc nejsem žádný talent- naturálně cvičim celej život v ipf, znám lidi, se kterýma jsem cvičil v oddílu, kteří jako naturálové dali více, ale jmenovat je nebudu, asi by o to nestáli. Kdo mě zná ví, kdo mě nezná ať si myslí co chce. Můj velmi dobrý kámoš dal 210 raw benč při nějakých 94 kg a pozvedl 310. další nějak extra netrénoval, nežral ani kreatin a při nějakých 108 kg zatáhl na závodech 307,5 kg. Vím, že do "určité míry" to zřejmě naturálně jde, ale pokud vůbec nevíte o čem je řeč, tak budete hledat výmluvy proč to nejde nebo naopak proč je nutné se nasypat.

Or so you say.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 10:14 pm    Předmět: Re: :-) Odpovědět s citátem

powr napsal:

moje závodní max jsou raw benč 212,5kg a raw pozved 290kg a to fakt není moc nejsem žádný talent-naturálně cvičim celej život v ipf, znám lidi, se kterýma jsem cvičil v oddílu, kteří jako naturálové dali více, ale jmenovat je nebudu, asi by o to nestáli. Kdo mě zná ví, kdo mě nezná ať si myslí co chce. Můj velmi dobrý kámoš dal 210 raw benč při nějakých 94 kg a pozvedl 310. další nějak extra netrénoval, nežral ani kreatin a při nějakých 108 kg zatáhl na závodech 307,5 kg. Vím, že do "určité míry" to zřejmě naturálně jde, ale pokud vůbec nevíte o čem je řeč, tak budete hledat výmluvy proč to nejde nebo naopak proč je nutné se nasypat.

Martine, tady nemá vůbec cenu někomu něco vysvětlovat. Je to fakt boj s větrnými mlýny. Známe se, vím že máš pravdu. Já osobně jsem si vyzkoušel obojí. Kdo mě zná ví, že jsem si jednu sezonu odsypal a zjistil jsem, že to je úplně k hovnu. Akorát jsem do toho sral prachy, ničil si zdraví a maximální výkony zas až tak rozdílný nebyly. Za ty roky tréninku jsem zjistil, že naturál se musí jen mnohem víc věnovat odpočinku než zvedání železa a na všechno si dýl počkat, ale maxka podle mě nebudou moc rozlišný. Já osobně jsem např na mrtvolu zatáhl víc jako naturál než na bobkach. Sice jen o 2,5 kg, ale i to se počítá. A jako naturála mě to i víc těší.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 12:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Strongman video Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 69, 70, 71  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: