Dneska trénink s naším mlaďasem. Pěkně jsme si mákli.
Benč
20 x 60 kg
10 x 80 kg
6 x 100 kg
6 x 110 kg
6 x 120 kg
Dobrý, jde to pěkně nahoru. U 120 rezerva určitě 2 opáčka.
RAM benč
3 x 140 kg
3 x 150 kg
3 x 160 kg
Třetí se 160 docela hard.
Dotlaky v kleci z 15 cm.
3 x 140 kg
3 x 150 kg
Tady mě nějak začal tahat úpon levého tricepsu u lokte, tak jsem dál nešel.
Lock outs posledních ca 8 cm
3 x 150 kg
3 x 160 kg
3 x 170 kg
Už jsem asi připravenej jít trošku do vah. I 170 připadalo v ruce docela lehce. Příští týden už asi prubnu dres, prozatím na boardy.
Trh silou + Military
1 + 10 x 40 g
3 x 1 + 5 x 50 kg
Trh silou + push press
1 + 5 x 70 kg
1 + 5 x 80 kg
1 + 3 x 85 kg
1 + 3 x 90 kg
85 jsem trhl rovnou krásně nad hlavu, zkusil jsem ještě 90 ale už mi došla šťáva, nohy vyřízený ze včera, bylo to pomalý a musel jsem to dotlačit, viz. video. Výraz lehce.
Doplnky bic + tric v supersérii, 2 cviky 8 sérií. Břicho plank 3 x max.
nazdar bejku, budu ti řikat guláš :)
pekne ti to slape, a tu techniku trhu obdivuju
mozna kdybys mel sirsi uchop slo by to lip
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
přesně tohle mi řekl jeden starší pán od nás z fitka
když nás viděl co tam nacvičujem, přišel se zeptat kolik tam mám. Povídám že 90. On 90? tolik? Já se smál, že to nic neni, že timhle stylem borci dávaj 150-160 kilo. On: cožeee? to jsem za celej život nezved na mrtvolu
Dnes byla v plánu trošku težší mrtvola a poté lehčí dřep, ale náš mladej potřeboval dnes dřepem začít, tak jsem to otočil, s tím, že dřep půjdu fakt lehce. No jenže osud tomu chtěl, že dnes konečně dorazil ten centurion od DrLifta a nové THP bandy na kolena, tak jsem se rozhodl, že teda ještě otestuju bandáže. No, dopadlo to zajímavě.
Takže dřep:
2 x 10 x 60 kg
5 x 80 kg
5 x 100 kg
3 x 120 kg
bandáže
3 x 140 kg
3 x 160 kg
1 x 180 kg
1 x 190 kg
2 x 200 kg
jen pásek
3 x 160 kg
3 x 140 kg
3 x 120 kg
No, jednoduše řečeno, mý 10 let starý titanium už asi nebyly to pravý ořechový! Když jsem THP doma vybalil tak jsem se až lekl, jak jsou tvrdý. Proto jsem je zkoušel lehce přiložit už od 140, abych viděl co to dělá. Po první sérii jsem zjistil, že to je hlavně nástroj pro opravdový masochisty! Po 3 x 160 kg jsem měl už luxusně rozedřený podkolení jamky a tak jsem se dál rozhodl jít jedničky, 180 i 190 papírek, tak jsem se rozhodl že dám 200. Dal jsem jedničku a pořád papír, tak jsem chvilku nechápal a zkusil jsem ještě druhý a stejně lehký! Dal bych i třetí, ale už jsem měl tak rozřezaný nohy, že se to prostě nedalo vydržet. Z dřepu maximální radost! Ted si jen zvyknout na tu bolest z band a naučit se s dresem a bude to asi dobrý. :-)
No a pak přišla mrtvola. Hned ze začátku bych ti DrLifte chtěl něco veřejně vzkázat: jseš hroznej tlusťoch! Centurion od tebe mám jak pyžamo. Můuj o číslo větší je mi mnohem tesnější a to i tak je mi velkej. No neva. Vánoce se blíží. No ale vzal jsem na trénink pro jistotu i ten superior 42 co jsem se do nej nacpal doma a vypadalo to následovně.
Mrtvola
5 x 60 kg
5 x 100 kg
5 x 140 kg
centurion 44
3 x 160 kg
superior 42
2 x 1 x 160 kg
1 x 190 kg
1 x 210 kg
Nejdřív jsem zkusil teda DrLiftův centurion 44, ale prostě nic. Mám ho jak singlet. No a pak jsem se nasoukal do toho superioru. Oblíkali jsme ho skoro půl hodiny, fakt moc malej, všechno těžší než raw, tak jsem se na to vybod, že půjdu aspon jen s páskem. No a jak jsi Conane psal samozřejmě, že mi v něm tak otekly nohy, že jsme ho prostě nemohli sundat. Rvali jsme ho dolů přes půl hodiny všema možnejma způsobama a dostali jsme ho dolů až když jsme ho namočili. Takže další trénink už neměl smysl.
Dnes na tréninku skoro 3 hodiny, díky nekonečnýmu zápasení s dresama. Budu ted vyjímečně doma i v pondělí tak dám ještě raw mrtvolku nějakej objem. Zítra benč.
Jinak TH se pořád drží okolo 108-109 s tím, že jsem si dnes musel utáhnout pásek o další dírku. Vloni jsem měl utaženo na 3, ted už na 7 dírku. Zkvalitnuje se to dost, takže taky spokojenost.
jojo, THP, ty krásně řežou, to sem ti moh říct hned
S tim dresem to živě vidim :) No a holt se budeš muset vyžrat jako doktor
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Doufam ze je ti jasne ze ani jedno z tech videi neni opravdovy trh silou, spis premisteni bez polozeni a tlak opravdovy trh silou vypada takhle, a ani tohle neni striktni provedeni protoze je tam dotlak
Doufam ze je ti jasne ze ani jedno z tech videi neni opravdovy trh silou, spis premisteni bez polozeni a tlak opravdovy trh silou vypada takhle, a ani tohle neni striktni provedeni protoze je tam dotlak
já jsem pro něj dokonce natočil svoje video, ale panáčkovi to neni dost dobrý
ja jsem asi uplne blbej,ale jakej je v tom rozdil oproti me a Koklayeovi? Pro me je viditelny jen to ze to drzi na siroko,jinak rozdil nevidim.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru