Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: so prosinec 08, 2012 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To nemyslis vazne Asi tak ten, ze je tam milionkrat vic dynamiky a techniky, a ze prave ta sirka uchopu urcuje tu obtiznost, a nema tam byt zadne tlaceni od ramen, vsechno ma jit z dynamiky z te startovni pozice, navic jak neco muzes nazyvat trhem kdyz to drzis tak, ze s tim pak pohodlne udelas pushpress? Tohle ma do trhu tak daleko jako bench do drepu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty voe Majesty,ty se me snazis dostat do naky schizy ne? precti si prosim ten trenink ke kterymu jsem daval to video. Kdyz jsem 85 dal rovnou nad hlavu svihem,ale uzkym uchopem,jak to mam teda nazyvat? Ziju v domeni,ze pokud cinka jde rovnou nad hlavu tak se tomu rika trh ne?Nebo tomu mam rikat premisteni nad hlavu? To snad neee.

Edit: a trh silou jsem si to dovolil nazvat proto,protoze nejaka technika vzpirani je ode mne vzdalena miliony svetelnych let a napsat jen trh by mi svedomi nedovolilo. Ted teda fakt nevim,jak tohle mam pojmenovat jinak??
madball

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aby to byl trh, tak na šířce úchopu nezáleží, ale musí to být plynulý pohyb činky ze země nad hlavu do vzpažení. Na tom videu máš dotlak, takže se to za trh považovat nedá. Úzkej úchop je náročnější v tom, že musíš dostat činku výš.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Aby to byl trh, tak na šířce úchopu nezáleží, ale musí to být plynulý pohyb činky ze země nad hlavu do vzpažení. Na tom videu máš dotlak, takže se to za trh považovat nedá. Úzkej úchop je náročnější v tom, že musíš dostat činku výš.

diky za vysvetleni. Presne takhle jsem si to myslel,jen jsem nevedel,ze tam nesmi byt ten dotlak.Ale proto jsem Majestymu psal at si jeste precte ten trenink ke kterymu jsem video daval. 85 slo jeste rovnou do napnutejch rukou tak jsem myslel ze 90 nebude problem,ale dopadlo to takhle. Nu nic,bezim bencovat. :-)
Majesty

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Jo, za predpokladu ze to trhas, ne tlakujes

Jinak samozrejme silu mas, nechtel jsem to tim shazovat nebo tak, at si nemyslis. Ale ja bych to vazne trhem nenazval
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V pohodě Majesty, já fakt nevěděl jak to teda nazvat. Vzpírání je pro mě španělská vesnice. Šel jsem to prvne a vlastně jsem to tak jít ani nechtěl, chtěl jsem jít klasický přemístění + military a co nepůjde military tak pushpres. No, ale zjistil jsem, že jsem na přemístění nějakej línej, tak jsem to první vždycky trhnul rovnou nad hlavu. Těch 90 už nad hlavu neletělo a vypadalo to takhle, nevěděl jsem, že se oficiálně nesmí dotláčet, aby to byl trh. Ale popravdě mě to ani nějak netankuje. Je to pro mě jen doplněk k trojbojařskýmu tréninku.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink:

Benč
20 x 60 kg
10 x 80 kg
6 x 100 kg
3 x 110 kg
3 x 120 kg
3 x 10 x 100 kg
9 x 100 kg

Chtěl jsem jít dnes nějaký těžší trojky a pak zkusit už dres na boardy, ale musel jsem se na to vybodnout. V pátek mi prdlo topení v kamionu a musel jsem dojet 400 km v -12 na firmu. Kosa jak v ruským filmu. Asi jsem prostydl od okýnka, páč mě strašě bolel levej loket, už jsem to cítil včera u dřepu,ale doufal jsem že to bude dobrý. Příští týden to snad bude v poho. Jinak z desítek s kilíčkem jsem byl docela mile překvapenej.

Pak nějaký rozpažky a biceps. Zítra dám znova mrtvolu a doplnky na záda + břicho.
Conan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
V pátek mi prdlo topení v kamionu a musel jsem dojet 400 km v -12 na firmu. Kosa jak v ruským filmu.

to si vokoukal u mě viď - auto antisauna*a20*
e-witch

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12 jsem měla dnes ráno v kanceláři ... ovšem + ... ale na práci v sedě taky nic moc :) ...
Conan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
12 jsem měla dnes ráno v kanceláři ... ovšem + ... ale na práci v sedě taky nic moc :) ...

mě se taky občas pletou dny, ale abych si v neděli myslel že je pondělí a šel do práce, to se mi eště nestalo - no a o víkendu se tam moc netopí, že
e-witch

PříspěvekZaslal: ne prosinec 09, 2012 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... to se mi spíš pletou místnosti, mám kancelář domě :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... to se mi spíš pletou místnosti, mám kancelář domě :)

to už neokecáš, prostě seš workoholik! Ať máš kancl doma nebo kdesi ve městě, chodit tam v něděli je prostě úlet!
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
Tom.K. napsal:
V pátek mi prdlo topení v kamionu a musel jsem dojet 400 km v -12 na firmu. Kosa jak v ruským filmu.

to si vokoukal u mě viď - auto antisauna*a20*

já to ale posral, zapoměl jsem potom skočit do vařícího oleje!
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes:

Mrtvola sumo RAW:

3 x 5 x 50 kg
2 x 5 x 80 kg
2 x 5 x 110 kg
2 x 3 x 130 kg
3 x 150 kg
3 x 170 kg
3 x 190 kg
3 x 210 kg

Maximální spokojenost! Z počátku jsem teda nějak divně cítil spodní záda, ale se 130 kilama si to sedlo. Třetí opáčko s 210 už docela hard. Po sobotních dřepech a podivných pokusech mrtvoly v dresu mám totálně zmasakrovaný nohy takže jsem nečekal nějaký větší akce. Trochu jsem pozměnil techniku, koukal jsem se na videa z dřívějška když jsem tahal sumem a zjistil jsem že ted tahám moc na široko. Malinko jsem tedy zůžil postoj a mnohem líp se mi to rozjíždí od spodu.

Dál doplnky horní záda + trapéz 2 cviky, triceps 2 cviky, břicho planking 4 x max.

Zítra zse do práce takže další trénink opět až v sobotu.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes:

Dřep
10 x 60 kg
6 x 80 kg
6 x 100 kg
6 x 120 kg
6 x 140 kg
půldres
2 x 160 kg
2 x 180 kg
dres + bandy
2 x 200 kg
2 x 210 kg
1 x 220 kg
1 x 230 kg
raw
10 x 140 kg

Chtěl jsem jít dnes maximálně do 210-220 v dresu, ale nechal jsem si zkrátit ramínka tak to moc nepouštělo. I když je mi přes nohy volnej, záda táhne dost a docela mi to kurvilo techniku. Musím si na to zvykout. Ale i 230 lehce. Mladej mi udělal radost. 200 kg dřep při TH 70,2 kg.

Mrtvola
5 x 60 kg
5 x 100 kg
6 x 5 x 130 kg

Zítra benč, doufám, že už bude loket ok, dnes jsem to při dřepu ještě trošku cítil.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. dlouhá cesta k 800 kg v trojboji, 227,5 kg benči IPF Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: