| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
johndelamax
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
dogeatdog
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 2:37 pm Předmět: |
|
|
Nech ho běžet vedle auta a postupně přidávej na rychlosti. Jakmile přestane stíhat, máš hodnotu.
Novějsí modely už mají implementovaný GPS, tzn přes USB snadno odečteš (musíš mít stáhnutou utilitku "MetaboAnalyzer").
Poslední možnost je neptat se na blbosti, cvičit a jídelníček upravovat podle toho, jak se ti bude hýbat tělesná váha, případně tuky. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
johndelamax
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
a jak mám zjistit jak se mi hýbou tuky?
|
|
| nahoru |
|
 |
nemuke

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
| johndelamax napsal: | | a jak mám zjistit jak se mi hýbou tuky? |
to je taky jednoduché, postup je následující
1. Levou rukou uchop mezi palec a ukazováček pneumatiku na břiše
2. Pohybuj rukou rychle nahoru a dolů
3. Uvidíš jak se ti hejbaj tuky.
|
|
| nahoru |
|
 |
johndelamax
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 3:49 pm Předmět: |
|
|
no někdo měl vtipnou kaši a někdo blbou :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jirka44

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 4:18 pm Předmět: |
|
|
vyvestit to z koule bude asi nejlepsi .....
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | no někdo měl vtipnou kaši a někdo blbou :D |
tvoje prispevky mi dnes delaji hezci den
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | blazen napsal: | | no někdo měl vtipnou kaši a někdo blbou :D |
tvoje prispevky mi dnes delaji hezci den |
jenom dnes? :D ale dík
|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 9:25 pm Předmět: |
|
|
Autor renegade diet to popisoval v knize o tomhle stylu stravování, měřila se teplota v určitej čas po několik dnů, bez fyzické aktivity a z toho se to určovalo. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
no já nevim, neměří inbody krom jiného i tohle?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 10:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 11:02 pm Předmět: |
|
|
Pokud ti opravdu jde o naprosto přesnou hodnotu tak se nech zavřít do špitálu. Dojdeš večer, přespíš. Ráno až se vzbudíš nedostaneš nic k jídlu ani k pití (s tim že 12h minimálně nesmíš jíst ani předtim v noci). Pak se přesuneš do hermeticky uzavřené izolované místnosti, kde v naprostym tichu budeš mít za úkol se během cca půl hodiny naprosto uvolnit fyzicky i psychicky. Teplota se bude udržovat striktně mezi 20 a 22 °C. Pak dostaneš náhubek a budeš volně dýchat a ležet tam jak prkno a potom pomocí nepřímé kalorimetrie se z příjmu O2 (vO2) a vylučování CO2 (vCO2) vypočítá ten tvůj slavný bazální metabolizmus do posledního kJ. Celá sranda stojí asi litr. A pak si můžeš přesně naplánovat svůj jídelníček, ale stejně ti to bude na nic, protože budeš jen odhadovat, kolik kJ spotřebuješ nad svůj bazál během jakékoliv aktivity a stejně tak i když si najdeš v tabulkách, že hovězí přední má 679kJ/100g, těžko zrovna to co sis koupil v řeznictví bude "průměrná kráva", která bude těm hodnotám odpovídat....
takže bych se spíš přikláněl k metodě jíst a sledovat co dělá váha, případně hodnota tělesného tuku a podíl svalů
|
|
| nahoru |
|
 |
| |