Nechci te podcenovat, ale nepredpokladam, ze bys byl zatim tak zdatnej a zvladl tenhle cvik, kdyz neumis ani obycejny drep, ktery cvici deti v materske skolce v ramci telesne vychovy . Tvuj cas ale urcite jednou prijde Tomu, cos jel ty, se vetsinou rika horizontalni legpress, protoze ten klasicky stroj na hack drep v BG neni.
A co v BG a pocity z treninku? Trochu se rozepis ne?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
No samozrejme jednou nedam za hacken drep poznamku ze to je ten podivnej stroj v BG a uz se objevi drejprd aby ze me udelal drevaka ..
Jinak pres pocity nasranosti jsi tu na foru ty ne? Trenink pecka...nohy pumpovaly a bavily me, ramena uz horsi...ale 30ky jsem potvrdil a priste tam svihnu tezsi ... ani nebylo moc lidi, tak to bylo na pohodu...jsem dneska nevychrapanej, protoze vcera spolubydla dodelaval neco do skoly a jak jsem psal, je to trochu ignorant, takze jsem do cca jedny napul v limbu posloucham chroupani bramburek...neustaly "achjobja se na to vyseru" a nekonecny vrzani zidli po podlaze :D:D ted mi tak dochazi, jestlis vubec stal o moje pocity a nebyla to jen nejaka drejprdovina
PS.: kdy dame ten trenink? :D:D nemuzem se o tom furt jen bavit a zivit tak platonicknost (kurva nevim jak to napsat) naseho vztahu :D
No samozrejme jednou nedam za hacken drep poznamku ze to je ten podivnej stroj v BG a uz se objevi drejprd aby ze me udelal drevaka ..
Já si říkal, že to je na člověka, co nedřepuje, KURVA výkon na hackeny Pak mi to ale došlo - ,,V ústřici je stroj na hackeny? Ahááá, ústřicovskej legrpress ,,
Váha: 86.1 kg
PBF: 9.5 %
Kapacita plic: 6.25 l
Klidová tepovka: 46
Síla pravý ruky: 56.2 (stisk)
Síla levý ruky: 49.3 (stisk)
Pak jsme ještě jeli 25 minut na rotopedu s proměnlivou záteží podle tepovky, z toho co jsem viděl u kámošů mám dobrej pocit ze sebe :)) Při HR 150 jsem měl jakousi zátěž 330W a fitness level 3.6 a vedle měli kolem 200 a 2.5 .... příští týden budou podrobnější výsledky i s porovnáním s testováním před dvěma roky :)
Pan G má totiž zdravou soudnost a ví, že kdyby začal dřepovat, potrhaj se smíchy nejdřív lidi v BG a pak lidi tady, až bych sem dal video :D ... potřebuju začít dřepovat s někým zkušenějším ( ...Drejprde... ) ... takže proto jedu zákopy výkopy hackenolegpressy a podobný hovadiny
Sorry, ale tomu cos cvičil bych si ani nedovolil říkat trénink nohou výpady a před/zakopávání to je taková rozcvička, dej si někdy 10 sérií poctivých hlubokých dřepů a pocítíš ten rozdíl na vlastní kůži
Sorry, ale tomu cos cvičil bych si ani nedovolil říkat trénink nohou výpady a před/zakopávání to je taková rozcvička, dej si někdy 10 sérií poctivých hlubokých dřepů a pocítíš ten rozdíl na vlastní kůži
Dřepy bych jel rád, ale vážně je neumím
Začínáš balbiovatět nahoď prázdnou osu a jeď, trénuj techniku a postupně přidávej, určitě se ti to dlouhodobě vyplatí pokud se je naučíš než tu skučet, že bys je jel rád ale neumíš
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru