|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
Až tam budeš mít 20.000 kcal jako furious Pete, pak to začně být zajímavý ..  , ale jinak celkem dobrý výkon, kýbl classic pro 2 lidi u KFC dám v pohodě, ale tohle? Hm, spíš by mi čtvrtý burger přestal chutnat  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: |
| Moocha napsal: | | Zjistil jsem, že už nemůžu jíst nezdravě, vůbec se necítím ve své kůži.. Zeleninka, maso a semínka, to je moje. |
Příští cíl 3000kcal, snad se s tím nějak poperu :) |
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Teď mě napadá ......... nedáme někdy soutěž v pojídání burgerů? | obavam se, ze ani v tomhle bych neuspel , hamburgry vubec nejim, ne z nejakyho dietniho duvodu, ale proste mi ta hnusna nasladla houska nechutna
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
Lustere, normální svačinky vypadají takhle :D jenom jsem to chtěl vyzkoušet a trochu nakopnout metabolismus. A má to i další výhody, třeba jsem se po tom krásně .. :D
Frozz: Pete dal 20 000 kcal? Já viděl jenom 10 000, nemáš video? :) a ze zkušenosti vím, že lidi na kase to nijak neprožívají, spíš se zkus podívat co lidi v kuchyni
No příští výzva pro mě je 5 big maců + cokoliv co má 250kcal, potom všechny hovězí burgry co jsou na menu. A time cap je 20 minut, jdeš do toho?
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 9:06 pm Předmět: |
|
|
zkus 5 big tasty bacon ať je to zajímavější _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
Viděl si, co jsem dal v KFCku? Já nejsem máslo  : 3x největší burgery (jeden vydá tak za 4 cheese), každej měl cca 350g  a pak mi bylo totálně blbě, někdy zopáknu. Chudák ten za kasou, ...nechápal, v logu mám někde fotku :-). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
Frozz: Měl 300 a cheese má 110  musíš se předvíst ještě na BM
Reiben: třeba 4 tasty bych chtěl někdy zkusit, ale i s mojí 55% zaměstnaneckou slevou je to docela plácanec přes kapsu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
Power snatch
2/ 20, 30, 35
Full snatch
3/ 35, 40, 40, 45
WOD:
AMRAP in 5 minutes
10 hang muscle snatch [30kg]
5 Pistol + squat + pistol (střídání nohou)
Strečink
Suzuki
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 4:57 pm Předmět: |
|
|
I. fáze
Strečink
Suzuki
Švihadlo
30 minut - trénink DU
II. fáze
Hrazda
30 minut
Strečink
Suzuki
---
DU - hanba a ostuda
Hrazda - obrovské zlepšení, za chvíli budu pravý ghetto workoutista
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
15.12. Volno kvůli nedostatku času
16.12. Volno kvůli kocovině - po týhle noci končím s tvrdým, absolutně se to vymklo kontrole a šlo i o život. Docela mi to otevřelo oči.
A zítra už si pěkně zatrénuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2012 10:56 pm Předmět: |
|
|
Oddo: Ještě jsem snad nebyl rýsnutější než teď
Frozz: Přepíjel jsem se s kamarádem, šlo jenom o hec. Naházeli jsme do sebe asi 13 dvojitých panáků pivovice (45%), já byl v průběhu blít, on to držel v sobě. Pak se nám nějak ztratil a vypil driják co byl nalíčený na stole - kola + 2 dvojtý pivovice + dvojtej gin. Během chvíle se začal kácet, mlel mimo mísu, řval, tak jsme ho vytáhli na sníh ať se vyblije, jenže byl absolutně mimo, nevěděl o sobě a neposlouchal nás. Hned jsme volali horskou službu, tam nám to zvedl nasranej maník a že nemá volný auto, ať si zavoláme ambulanci a vytíp to. Na 155 nám oznámili že jsou vozy v terénu a že pojede sanitka až od někud z prdele (trvalo jim to 50 minut). Mezi tím byl kamarád absolutně mimo, přicházel o vědomí, pořád ho fackovali aby byl při sobě. Asi 3x se mu zastavil dech na cca 30 sekund a jednou i srdce. Sanitka dorazila, saniťáci ho napíchali injekcema, narvali mu do krku trubici s kyslíkem, po celou tu dobu byl nehybný a v křeči. Naměřili mu mimochodem 4,3 promile. Až do dnešního poledne za něj dýchaly přístroje, ztrácel vědomí. Teď už by ale měl být v pořádku a projde si jenom docela těžkou kocovinou.
Některý věci se nezapomínaj. Tohle je jedna z nich.. Skoro jsem přišel o skvělého kamaráda jenom kvůli hecu.
Mimochodem všechno je to na videu až do momentu, kdy se po tom drijáku složil a z toho, co vypadalo jako obrovská zábava, se stala noční můra.
Jenom jsem rád, že jsem nebyl přímo u toho, staral jsem se o jeho přítelkyni, která se vzbudila až tím jeho řvem. Ona brečela, já jí říkal, že se jenom Jiřík moc napil, že to bude všechno dobrý, že ho kluci jenom trochu vysprchujou a bude fajn. Snažil jsem se mlít pantem bez přestání, protože když jsem přestal, tak se ozýval ten jeho řev a facky a výkřiky kluků jako "ty vole, on už zas nedejchá".
EDIT: bylo to asi tak ve dvě ráno, pilo se od 6ti, už v tu dobu jsme toho měli oba až moc.. prostě kreténi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|