|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Filip Vaško napsal: | Nevím proč slavnej v Talentamanii sem nebyl |
stačilo dokončit přípravu na soutěž a né jí zabalit předem ;) navíc si udělal interview pro ronnie tv... jo a ted sry, že ti lezu do zadku ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | muze mi nekdo vysvetlit, z jakyho duvodu je tenhle log tak popularni a je mu venovana velika pozornost a zajem? vykony mi nicim zajimavy nepridou, slozeni treninku taky ne, postava Filipa je samozrejme slusna, ale zase ze bych z toho byl nejak na vetvi se rict neda tohle prosim nebrat jako projev nejaky zavisti apod. a neni to ani v zadnym pripade utok na tebe Filipe , ale opravdu a uprimne me to zajima, dekuji |
Guru vysvetlil o par postu vyse _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
Já bych ti rád odpověděl na tvou otázku, ale já odpověď neznám  To by ses musel každýho čtenáře zeptat, co ho zajímá ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
Upřímě na to co se zeptatl Luster, jsem se chtěl zeptat už na začátku logu, přeberte si to jak chcete, ale rozhodně to nemyslím jako zavist, třeba takovej Kinc, Šterba z místních Kubaz či Kanas (opakuji, nic proti tobě Filiper - postavu máš víc než slušnou) jsou trochu jinde, nejspíš jsou starší, nechci rešit kdo je naturál a kdo není. Na druhou stranu to bude asi tím, že Filip je ochotnej si tu vést log apod.
Aler určitě Ti fandím a přeji Ti, aby se Ti splnil v kulturistice tvůj sen, ať už je jakýkoliv.
Kurv@ tu fotku s Míšou Ti snad i závidím. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Naposledy upravil MAST3R dne st prosinec 12, 2012 6:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
Foto z minulého tréninku z Prahy s Míšou
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 7:05 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Upřímě na to co se zeptatl Luster, jsem se chtěl zeptat už na začátku logu, přeberte si to jak chcete, ale rozhodně to nemyslím jako zavist, třeba takovej Kinc, Šterba z místních Kubaz či Kanas (opakuji, nic proti tobě Filiper - postavu máš víc než slušnou) jsou trochu jinde, nejspíš jsou starší, nechci rešit kdo je naturál a kdo není. Na druhou stranu to bude asi tím, že Filip je ochotnej si tu vést log apod.
Aler určitě Ti fandím a přeji Ti, aby se Ti splnil v kulturistice tvůj sen, ať už je jakýkoliv.
Kurv@ tu fotku s Míšou Ti snad i závidím. |
Upřímně, já to prostě nevím, žádný MČR ani ME ani MS, jsem nevyhrál, ani jsem pořádně nic nedokázal, ale snažím se, snažím se cvičit pořádně, jíst pořádně a ostatní věci...
Nehlásám všem, aby sledovali můj log, ale na Ronnie.cz je pár lidí se kterýma jsem se seznámil, dobře jsme si popovídali, poznali jsme se a zpřátelili. Nejspíš díky tomu se pak i člověk o toho druhýho zajímá. A proto ta sledovanost ( ikdyž si nemyslím že bych nějak vyčníval z řady, ale o to stejně nejde..)..
Čím víc přátel v tomhle sportu, tím víc se daří si myslím.Je to skvělej pocit mít kolem sebe tolik lidí co ti fandí a podporují tě, to tě pak hrozně motivuje když víš že se na tebe kouká tolik lidí, chceš jim pak dokázat že se umíš zlepšit atd..
Já prostě Děkuju všem těm lidem, kteří mi napsali jakoukoliv připomínku, názor nebo jakoukoliv věc.
To je přesně ten příklad toho když mi nedávno milion lidí psalo že mám hrozný nohy.
Jo mám je úplně miniaturní, ale tím že mi to ty lidi říkali, tak tím sem si je zlepšil bouchal jsem a bouchal a nakonec to vyšlo.
Když je negativní, nakopne mě.
Když pozitivní, je to jako odměna za ten trénink.
Koukám že už asi odbočuju úplně od tématu ale tohle mám na srdci....
Každopádně Děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 7:23 pm Předmět: |
|
|
MAST3R: to bys právě řešit měl, kdo je naturál... teda ne řešit, ale uvědomit si to sám =)
Populární to je z tohodle důvodu:
Co si řekne většina lidí, když někomu závidí (každej závidí)?
"To je svině, jako proč to má?"
A co si řekne menšina?
"Ty vole to je borec, to chci taky (co pro to musím udělat?)"
Filip: Na Míšu ztrácíš estetikou i tvarama, v té poze tě totálně rozsekala
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: st prosinec 12, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
Filip: Na Míšu ztrácíš estetikou i tvarama, v té poze tě totálně rozsekala |
Tak teď si mě rozsekal ty
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|