napumpovat a povzbudit před treninkem

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - napumpovat a povzbudit před treninkem  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> napumpovat a povzbudit před treninkem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 11:10 am    Předmět: napumpovat a povzbudit před treninkem Odpovědět s citátem

Jak se nejlepe napumpujete? Nekdo mi radil 2 kofein tablety (2x200mg kofeinu) tablety zelenyho čaje a assalut....jak se pumpujete vy + co mužete doporučit? Bude mi 18 a kofein mi teda nevadi,... vim ze je to asi castecne i skodlive v tomhle veku, ale to je otázka vedlejší..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

https://forum.ronnie.cz/spalovace-a-stimulanty-karnitin-ripped-kofein-t13651-1065.html

Derek Poundstone
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekumu, jsem vul...myslim ze toto tema muzes smazat..
matejkorvin

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nijak, chodim cvicit o deviatej vecer, takze ziadne stimulanty nepripadaju do uvahy. Obcas si dam kavu, ktorej ucinky aj tak uz necitim. Inak moj nazor je taky, ze ak sa niekto potrebuje nabudzovat pred kazdym treningom, by sa mal zamysliet nad svojou motivaciou
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dejme tomu ze se snazim jet nad svoje moznosti moje motivace je nevypadat jak chroust
matejkorvin

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ist nad svoje moznosti znamena pretrenovat sa a stimulanty pomahaju k pretrenovaniu Trochu od temy, ale precitaj si toto
http://jasonferruggia.com/how-to-increase-volume-without-overtraining/

Most skinny guys are over-trained because they have poor work capacity and are doing too much at the current time.

They’re also training with balls-to-the-wall intensiveness, taking every set to failure and using forced reps on the regular. That’s what causes the over-trained stated.
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]

Rychle na stránku:

Přejdi na: