Zaslal: pá prosinec 14, 2012 11:10 am Předmět: napumpovat a povzbudit před treninkem
Jak se nejlepe napumpujete? Nekdo mi radil 2 kofein tablety (2x200mg kofeinu) tablety zelenyho čaje a assalut....jak se pumpujete vy + co mužete doporučit? Bude mi 18 a kofein mi teda nevadi,... vim ze je to asi castecne i skodlive v tomhle veku, ale to je otázka vedlejší..
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
nijak, chodim cvicit o deviatej vecer, takze ziadne stimulanty nepripadaju do uvahy. Obcas si dam kavu, ktorej ucinky aj tak uz necitim. Inak moj nazor je taky, ze ak sa niekto potrebuje nabudzovat pred kazdym treningom, by sa mal zamysliet nad svojou motivaciou
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru