SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ZkaZZa

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2012 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel jste někdo 1.M.R. ? Podle obsahu to nevypadá zas tak špatně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NOS fusion od Reflexu, nějaké zkušenosti?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Davesix

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co říkáte na Fat Stove Gel? Má to nějaké účinky, nebo je to pouze obohacovač hov*n?
EddieCz

PříspěvekZaslal: ne listopad 25, 2012 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obavam se, ze pokud je to k dostani v Ceske republice, bude to neucinne jako 90% vsech supplementu. Nicmene mohu doporucit produkt Alpha T2 od PES nutrition. K dostani v GB.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaky suplement by jste mi pred treninkem doporucili? Assalut? Nebo od hell no gel? Nebo e.nox shock? Nebo jen obycejne koffein tablety? Co vam fu guje?
Rostislaw

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Jaky suplement by jste mi pred treninkem doporucili? Assalut? Nebo od hell no gel? Nebo e.nox shock? Nebo jen obycejne koffein tablety? Co vam fu guje?

Nedoporučuju, vůbec nic.
Cvič pro radost a ne pro to, abys ses k něčemu kopal.
Max. dej kafe, ale tebou zmiňované suplementy jsou s prominutím k h.vnu.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mucus6 - Assault jsem zkoušel a nebyl špatnej, ale jestli nemůžeš ke cvičení dokopat, nakopávače ti nepomůžou (alespoň ne dlouhodobě).

Jinak já jsem zakoupil S.A.W. jako dárek pro příbuzné, tak jsem zvědavý, jestli jim bude fungovat - samozřejmě ho taky okoštuju. Myslím ale, že tak silný, jako starý Jack3d, nebude .

Vyzkoušel jste už někdo?
Bjozicek

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.M.R. od BPI ... myslim, že hodně slušná náhrada Jacka
Jen se divim, že to ještě nestáhnuli, protože taky obsahuje 1,3 Dimethylamylamine ... ale je pravda, že se blbě schání

Každopádně u mě spokojenost!
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
mucus6 - Assault jsem zkoušel a nebyl špatnej, ale jestli nemůžeš ke cvičení dokopat, nakopávače ti nepomůžou (alespoň ne dlouhodobě).

Jinak já jsem zakoupil S.A.W. jako dárek pro příbuzné, tak jsem zvědavý, jestli jim bude fungovat - samozřejmě ho taky okoštuju. Myslím ale, že tak silný, jako starý Jack3d, nebude .

Vyzkoušel jste už někdo?

S.A.W jsme měl a je to parádní vecička,jak chutově (chuť lepší než u assaultu) tak co se týče učinku. Za mě 8/10. Jinak já jsem si zase už po 2. objednal neurocore ...to je ztm nejlepší věcička a už se nemůžu dočkat až mi přijde
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bjozicek napsal:
Jen se divim, že to ještě nestáhnuli, protože taky obsahuje 1,3 Dimethylamylamine ... ale je pravda, že se blbě schání

Stare sarze mely 1,3-Dimethylamylamine uvedene v Supplement Facts. Podle stranek vyrobce uz nove sarze DMAA neobsahuji (podle Supplement Facts), nebo ho tam alespon nemuzu identifiovat.

kód:
http://bpisports.net/product/1mr/pre-workout
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
micus6 napsal:

Nedoporučuju, vůbec nic.
Cvič pro radost a ne pro to, abys ses k něčemu kopal.
Max. dej kafe, ale tebou zmiňované suplementy jsou s prominutím k h.vnu.

Nechci tu zacinat nejakou nesmyslnou debatu, ale treba takovy e.nox shock obsahuje krome standardnich no pumpicek a kopatek ala kofein, taurin, apod i docela konskou davku kreatinu. Co jsem koukal, tak vyrobci kreatin rvou prakticky do vseho (co vim tak novy Jack 3D Micro ho nema a nebo treba No Fusion od Reflexu), takze pro nekoho kdo jede na kreatinu to muze byt zabiti dvou a vice much jednou ranou. Treba Compress Caliber Pump je taky slusne prekvapko. Me nejlepe zabiral i stary Cellex, nez ho predelali kvuli FDA.

Jinak proc nakopavac? Predstav si, ze nektery lidi sedi do sesti do vecera v praci, resi picoviny a do fitka se dostanou utahany (jak fyzicky tak psychicky) jako kone. Pak si daji nakopavac, ono to v hlave udela cvak a muzes vyplavovat endorfin jak smyslu zbaveny. Zrovna psychika ma pro me srovnatelny vliv na to cviceni jako treba jidlo nebo spanek...
duke.dukem

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada78 napsal:
...
Jinak proc nakopavac? Predstav si, ze nektery lidi sedi do sesti do vecera v praci, resi picoviny a do fitka se dostanou utahany (jak fyzicky tak psychicky) jako kone.
...

Pod tohle se muzu podepsat. Vcera jsem si vzal nakopavac poprve v zivote (tester Assaultu od MP) a skutecne na me pekne funguje. Nerikam, ze bych to chtel brat pred kazdym treninkem, ale sem tam jako takovou vzpruhu pred tezkym treninkem po vycerpavajicim dni v praci, proc ne...
Bjozicek

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

duke.dukem napsal:
Bjozicek napsal:

Stare sarze mely 1,3-Dimethylamylamine uvedene v Supplement Facts. Podle stranek vyrobce uz nove sarze DMAA neobsahuji (podle Supplement Facts), nebo ho tam alespon nemuzu identifiovat.

kód:
http://bpisports.net/product/1mr/pre-workout

Noo našel sem ho na jednom shopu ještě s DMAA Tak sem ho bral
BuffyyCZ

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 10:06 am    Předmět: l-carnitin a CLA Odpovědět s citátem

Dobrý den,
ráda bych se informovala na nejlepší l-carnitin a CLA 1000. Jsem obezní a redukuji hmotnost. Podařilo se mi shodit nějaká kila dolů, ale bylo mi doporučeno přiřadit i výživové doplňky a tyto dva jsou právě z nich.

Bohužel je na trhu spoustu nabídek a než bych vše prošla, tak se radší zeptám odborníků co sídlí právě zde :)
L-carnitin mám brát prý před každým cvičením a CLA před každým hlavním jídlem.

Můžete mi tedy prosím poradit? Děkuji velice.
Buffyy
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2013 10:17 am    Předmět: Re: l-carnitin a CLA Odpovědět s citátem

Osobně nepovažuji karnitin za účinný doplněk při spalování tuků a myslím, že se mnou budu velká část ostatních zde souhlasit. Pomůže pocitu, lepšímu zapocení se, ale to je asi tak vše.

Spíše bych se orientoval na doplňky s obsahem synephrinu a kofeinu, které reálně fungují a to jednak jako spalovače a jednak jako stimulanty, tzn. nakopnou k většímu fyzickému výkonu a tím podpoří pálení tuků i z druhé stránky.

Každopádně platí, že pokud má uživatel potíže např. s vyšším krevním tlakem, tak se ho výše uvedená kombinace spíše raději netýká.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: