|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | Alak1234 napsal: | | neviem ale neni lepsie si dat beh 10 - 15 min vo vysokom tempe nez 45 min v nizkom ? |
pro ucel spalovani tuku (hubnuti) fakt neni ;) |
afterburn efekt neznáš že?
že se vůbec ptám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 4:03 pm Předmět: |
|
|
| ned086 napsal: |
Co se tyce toho nabirani svalove hmoty, asi mas pravdu. Ciste to asi nepujde, ale kdyz naberu za ten rok neco kolem 6kg vahy jelikoz jsem naturalni cvicenec, aspon budu vedet, ze jsou to relativne svaly a glykogen a ne kupa tuku. Na tom neco bude :) dikec |
Teď jsem si to po sobě pořádně přečetl a napsal jsem to hrozně chaoticky, ale pochopil si mě. :)
Myslím, že nabrat cca 10-12 kg ročně je ideál. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
Reichenberku kde ses, pojd jim to sem vysvetlit :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ned086
|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | ntz napsal: | | Alak1234 napsal: | | neviem ale neni lepsie si dat beh 10 - 15 min vo vysokom tempe nez 45 min v nizkom ? |
pro ucel spalovani tuku (hubnuti) fakt neni ;) |
afterburn efekt neznáš že?
že se vůbec ptám |
Divej nehraju si tady na chytreho proto jsem prisel s otazkami :) jen jsem dal informace z ruznych forek, knih atd dohromady a vetsina se shoduje, ze udrzeni svalove hmoty a spalovani tuku je nejllepsi aerobni cca 45min, popripade v kombinace s posilovnou jak jsem psal at je vycerpany jaterni glykogen, BCAA a GLUTAMIN by mel ochranit svalovou hmotu na 30min beh po 45min v posce. Zacal jsem to kombinovat i s HIIT, ktery jsem zaradil 1-2x tydne a diky spravne strave jsem s vysledky opravdu spokojen:) sice je to nezvyk momentalnich 74kg oproti 100kg co jsem mival, ale diva se na to dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
ned086
|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | ned086 napsal: |
Co se tyce toho nabirani svalove hmoty, asi mas pravdu. Ciste to asi nepujde, ale kdyz naberu za ten rok neco kolem 6kg vahy jelikoz jsem naturalni cvicenec, aspon budu vedet, ze jsou to relativne svaly a glykogen a ne kupa tuku. Na tom neco bude :) dikec |
Teď jsem si to po sobě pořádně přečetl a napsal jsem to hrozně chaoticky, ale pochopil si mě. :)
Myslím, že nabrat cca 10-12 kg ročně je ideál. |
:) pomalu a jiste nabirat pomoci spravne stravy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: so leden 05, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
Cau, mam dotaz na mistni běžce - kdyz behate v zime, co si na sebe berete ? Nejake termo-pradlo, goretex a podobne srandy ? Nebo akorat nejake sustaky, vetrovku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 05, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | | Cau, mam dotaz na mistni běžce - kdyz behate v zime, co si na sebe berete ? Nejake termo-pradlo, goretex a podobne srandy ? Nebo akorat nejake sustaky, vetrovku ? |
behaci kaloty, kdyz je pod nulou jeste termo
nahoru dve vrstvy terma a mikinu nebo vetrovku
rozhodne rukavice a cepici _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so leden 05, 2013 8:31 pm Předmět: |
|
|
Moiru jako první vrstvu kalhot a trička (dlouhej rukáv)... cyklistický :D kalhoty a nějakou softshellovou bundu. Podle počasí stačí vlastně jen ta první vrstva a na ní pak už cokoliv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 05, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
Elasťáky, na vršek thermo triko s dlouhým rukávem, na to softshellovou bundu a když je vítr nebo větší zima, ještě šusťákovku. Na ten běh toho není potřeba tolik, ale lepší být v teple než mrznout. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: so leden 05, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
No asi budu musim improvizovat s podvlikackama a sustakama :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so leden 05, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | | No asi budu musim improvizovat s podvlikackama a sustakama :) |
Behá se ti pohodlně? Jo? Ne?
Je ti u toho zima? Jo? Ne?
Máš někdy nachlazení, chřipku, angínu,... a další nemoci? Jo? Ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
Zaslal: so leden 05, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
To nevim, jeste jsem nebehal, prave proto, ze mam strach, ze budu nachlazeny. Jenom jsem si chtel pozjistovat, co by bylo treba si oblect v zime.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so leden 05, 2013 10:41 pm Předmět: |
|
|
v pohodě přežívám na teplákách + šusťákách, tílko + triko + mikina + zimní bunda.. a dvoje ponožky teda no :D na ten můj hodinový běh mi to stačí
|
|
| nahoru |
|
 |
mpark
|
Zaslal: po leden 21, 2013 11:58 am Předmět: |
|
|
Souhlas s dogeatdog. Běhat v aerobnim pásmu 45-60 minut v den kdy necvici v posilovne.
|
|
| nahoru |
|
 |
BiancaRazza

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 12:55 pm Předmět: |
|
|
| ikski napsal: | na 75kg jeste planujes hubnout ? | Presne to som si aj ja hovorila. Veď to už nebude ani chlap :D toho zlomím aj ja :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|