Zaslal: po prosinec 17, 2012 10:44 pm Předmět: UFC 155: Dos Santos vs. Velasquez II *spoil*
Main Card
Junior Dos Santos vs. Cain Velasquez (Heavyweight title fight)
Joe Lauzon vs. Jim Miller
Tim Boetsch vs. Constantinos Philippou
Yushin Okami vs. Alan Belcher
Chris Leben vs. Karlos Vemola
Preliminary Card
Brad Pickett vs. Eddie Winelend
Byron Bloodworth vs. Erik Perez
Michael Johnson vs. Myles Jury
Leonard Garcia vs. Cody McKenzie
Todd Duffee vs. Phil de Fries
Chris Cariaso vs. John Moraga
hodně zajímavej card... měl by tam být navíc i Guillard vs Varner, uvidíme.
My tam máme samozřejmě Karlose Vemolu. Já mu i věřím. V tom fightu se může stát vážně cokoliv.
S Turakamem se pak nejvíc asi těšíme na Todda Duffeho, že?
Jinak celej main card vypadá dobře. Těším se, co nám ukáže JDS. Chtěl bych ho vidět na zemi. kdyby subnul Caina, tak mu to hodně pomůže.
Naposledy upravil guruhonza dne ne prosinec 30, 2012 6:50 am, celkově upraveno 1 krát
Tak co koukali jste.
Toto nebyla obhajoba titulu toto byl výprask. Cain super agresivní takedown luxus zaslouženě. JDS za ta léta se mohl naučit aspon základy graplingu a ne spoléhat na striking i tady ho Cain vymazal.
Jj, koukal jsem. Takhle jednoznacny jsme to teda necekal. JDS mi prisel nejak mimo bez stavy. Mam rad oba, ale vic jsem to pral JDS. Kazdopadne Cain podal vyborny vykon a titul si zaslouzi. Jediny co se mi nelibilo to buceni divaku na JDS na konci.
Jsem zvedavej na Cain vs. Overeem, na to se moc tesim
vítěze jsem tipoval JDS, ale fandil jsem Cainovi...kdybych si měl vybrat jestli prohrát v minutě KO za ucho nebo se 25 min cejtit jako něčí dě*ka...tak si myslim že odpověď je jasná ...popravdě jsem nevěřil ani že se JDS dostane z prvního kola, ale klobouk dolů co vydržel
Mě překvapil Cain neskutečně, netušil jsem, že je tak dobrej. Jako fanda Overeema mám docela problém, protože si nemyslím, že má Reem moc šancí.
Lauzon vs Miller zápas byl naprosto úžasnej. Guillard vs Varner taky supr, ikdyž né taková nonstop akce.
No Duffee je taky zpátky a to ve velkém stylu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru