Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě?
Jana Bobošíková
3%
[ 2 ]
Jiří Dienstbier
8%
[ 5 ]
Jan Fischer
4%
[ 3 ]
Taťana Fischerová
6%
[ 4 ]
Vladimír Franz
18%
[ 11 ]
Zuzana Roithová
4%
[ 3 ]
Karel Schwarzenberg
34%
[ 21 ]
Přemysl Sobotka
0%
[ 0 ]
Miloš Zeman
19%
[ 12 ]
Celkem hlasů : 61
Autor
Zpráva
kubaz
Zaslal: st prosinec 05, 2012 2:03 pm Předmět:
Oddo napsal:
Pitomio je ukázkový populista, který říká jen to, co si myslí, že chceme slyšet. Pro jeho příznivce odkazuju na Show Jana Krause a jeho vystoupení tam. Kdo by byl i po shlédnutí ochoten Tomia volit tak potřebuje CT mozku.
Nauc se respektovat cizi nazor, to ze Okamuru nesympatizujes neznamena, ze ti co ano potrebujou CT mozku, to potrebujes tak akorat ty za tento vyrok.
Z kandidátů bych asi viděl na Hradě nejraději Franze nebo Sobotku. Ostatní jsou nepřijatelní (možná ještě Schwarzenberga bych přežil).
Když jsem viděl Zemana a jeho "ČR na cestě ke skandinávskému sociálnímu státu", tak jsem myslel, že vyhodím snídani.
Pak je tam militantní feministka Bobošíková, trpící chorobnou touhou po penisu...šedá myš Fisher a k ostatním se raději nebudu vyjadřovat.
Naposledy upravil Black Adder dne út prosinec 11, 2012 10:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Proč bys tam rád viděl Sobotku? Čím tě kdy zaujal?
No já jako nejsem žádnej jeho fanoušek, asi jsem ho měl spíš zařadit ke Schwarzenbergovi. Ale jinak hlavně proto, že se s ním shoduju na určitejch věcech - jsme oba dost doprava. Taky, co jsem sledoval, tak se vyjadřoval pomerně hodně euroskepticky, což je jenom dobře.
Ale dost věcí mi taky vadí, jednou byl v nějaký diskuzi o ACTA a internetu obecně a bylo vidět, že je uplně mimo, ví prd a mlel tam dokola ODS program...
Stačí když se podíváš na celej záznam, nebudu tu přepisovat jeho slova.
No hned v prvních třech minutách je jasně řečeno, že právo nemá. Nebudu kvůli tomu koukat na celou diskuzi, ale je tam pak teda jasně řečeno, že má ze zákona právo? A odpoví tam vůbec aspoň jednou přímo na nějakou odpověď?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru