Já už cítím konečně progress a ne "downgress" , takže se bojte!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
a kurna, je cas prestat se vymlouvat ze jsem na to tlustej a zacit makat
PS: to jsou stehniska, co to žere :)
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Podle me to je tak presne na hranici dle pravidel, tech tusim 90cm. Takze by to na zavodech jeste uznali, paradni vykon :-), hlavne na tu BW. Jedes naprosto uzasne jak silove tak i na kondicku cviky a vlastne i ty skill uz umis taky skoro vsechny
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
zatial o jedno viac ako secret - 14x HSPU, ale pri vahe len 91 kg
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
tak abych dodrzel slovo, davam sem svoje video i pres to, ze zadny zlepseni nenastalo, ba naopak HSPU sem prestal trenovat asi pred trema tejdnama, protoze me dohanely k silenstvi a pokrok byl neznatelny od vanoc sem pribral i nejaky to kilo navic, takze i to se podepsalo na velmi mizernem vysledku, ale je mi to fuk
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru