| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chery
|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 7:30 pm Předmět: Bolest předloktí |
|
|
Ahoj,už delší dobu mě při cvikách (např.zdvih Bicepsový zdvih s velkou činkou podhmatem) ale i dost dalších.
Nemá někdo podobný problém?Co jsem se tak ptal některých lidí,tak s tím problém nemají a je opravdu nepříjemné,když člověk odjede sérii a cítit tu blbou bolest.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
šmajdy
|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 7:34 pm Předmět: Re: Bolest předloktí |
|
|
| Chery napsal: | Ahoj,už delší dobu mě při cvikách (např.zdvih Bicepsový zdvih s velkou činkou podhmatem) ale i dost dalších.
Nemá někdo podobný problém?Co jsem se tak ptal některých lidí,tak s tím problém nemají a je opravdu nepříjemné,když člověk odjede sérii a cítit tu blbou bolest. |
v předloktí nebo zápěstí ? já to měl v zápěstí a lečím se se zánětem šlach.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 7:35 pm Předmět: |
|
|
Ještě u nějakýho cviku??
Zkusil bych jednoručky, já například s velkou osou necvičím vůbec, protože moje předloktí si s tím prostě nerozumí.
Při bolesti i s jednoručkama bych zkusil kladivový zdvih. Svalů předloktí je velmi mnoho, často stačí změna úhlu ruky k eliminování bolesti v určité části.
Experimentoval bych a prostě a jednoduše bych nějaký čas nejezdil cviky při kterých to bolí.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 7:42 pm Předmět: |
|
|
tohle se tu už řešilo několikrát, pohledej na fóru...
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
I při těch jednoručkách  Uvidím,zkusím pozměnit cviky nebo něco udělat s tím předloktím,a uvidí se.
Naposledy upravil Chery dne út prosinec 18, 2012 8:08 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 8:06 pm Předmět: Re: Bolest předloktí |
|
|
| šmajdy napsal: | | Chery napsal: | Ahoj,už delší dobu mě při cvikách (např.zdvih Bicepsový zdvih s velkou činkou podhmatem) ale i dost dalších.
Nemá někdo podobný problém?Co jsem se tak ptal některých lidí,tak s tím problém nemají a je opravdu nepříjemné,když člověk odjede sérii a cítit tu blbou bolest. |
v předloktí nebo zápěstí ? já to měl v zápěstí a lečím se se zánětem šlach. |
V předloktí :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | tohle se tu už řešilo několikrát, pohledej na fóru... |
Tak bych poprosil o link,nemůžu to ve vyhledávání najít
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
protahuj předloktí ("naprázdno" klopení zápěstí podhmatem a nadhmatem) a posiluj klopením nadhmatem (stačí s lehkýma činkama)... pokud se tím problém do pár týdnů nevyřeší tak napiš, ale mělo by to pomoct
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Ok díky,vyzkouším
Někde tu jsem i četl (šlo o zápěstí ale) použití bandáží.
Takže pokud by todle nešlo,tak asi ty bandáže?
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Miuri

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 9:20 pm Předmět: |
|
|
Zkus mačkat gumový kolečko, to mě celkem pomohlo. A místo velké činky cvič s jednoručkama a hlídej si techniku.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 11:33 pm Předmět: |
|
|
S rovnou obojruc ma tiez vzdy bolievalo predklatie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 12:58 pm Předmět: Re: Bolest předloktí |
|
|
| Chery napsal: | Ahoj,už delší dobu mě při cvikách (např.zdvih Bicepsový zdvih s velkou činkou podhmatem) ale i dost dalších.
Muj osobni tip je, ze mas zanet slach, ktery si peclive rozmrdavas a snazis se ho dostat do chronickeho stadia. Nemusim mit pravdu, ale je tu slusna pravdepodobnost.
Nicmene, hlavne nechod k doktorovi. Jsou zly, zerou male deti a dospele nuti aby jedli ruzne nezdrave prasky, pichaji do nich s maniackym vyrazem injekce a nuti je chodit na nudna cviceni. Nic pro tebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
|
| nahoru |
|
 |
| |