|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 12:57 am Předmět: |
|
|
Me se shooterova postava taky moc nelibi, zadne nohy, a strasne podivny nepomer mezi pasem, zadama a ramenama, takove divne mimozemske tvary. A zepredu vypadas trochu jako z komixu :) A jinak KARVINA NEASI!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 9:03 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Me se shooterova postava taky moc nelibi, zadne nohy, a strasne podivny nepomer mezi pasem, zadama a ramenama, takove divne mimozemske tvary. A zepredu vypadas trochu jako z komixu :) |
To mě po ránu rozesmálo mimozemské tvary a z komixu. To si teď s Draperem můžu podat ruce mám prostě nepoměry. Snad to v dietě bude lepší
Ps: vastně nepodám on je z jiné galaxie
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
No, s hrudníkem mám celkem problém, to prostě neroste, ale tady t ovypadá, jako bych ho vůbec neměl, ale je tam, viz fotky na předchozích stranách, ale je dost slabý. Nevím, co s tím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Tak, abychom si tu nelezli jen do prdele, pánové.......... Chápal bych nazvat hranou někoho jako je Rostislaw, ten je na tom slušně, ale třeba já Shooterovi nějak nemůžu příjít na chuť. Mám pocit, že ten kluk cvičí už nějakou dobu a jediné čím jeho postava disponuje, je kosterní stavba s úzkým pasem a od toho odvozenou šířkou ramen. Svalově je to ale slabé. A to objemem i silově. |
Jaro hod sem aktualku ty, at posoudime. A k tomu napis rovnou i vykony. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 2:47 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Filipe, di do *rdele s těma ramenama |
Jo jasně :D a ty s nohama , rukama :D hmm ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 7:32 pm Předmět: . |
|
|
173 cm; 4/2008 - 65Kg / 12/2012 - 92Kg
_________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
Řekl bych tak těch 80kg a ne 92kg  Jinak formu ti hodnotit nebudu, ještě by tu vznikly určitý rozpory, ale člověka s proporcema 173/92 si představuju trochu jinak, čistě můj názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 8:34 pm Předmět: Re: . |
|
|
ČT174 - nevypadá to zle  , velký kus práce, ale při tvé výšce bych ti taky 92kg neřekl. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 8:41 pm Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|