Profesionální sestavení jídelníčku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Profesionální sestavení jídelníčku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Profesionální sestavení jídelníčku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Trev

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 7:47 pm    Předmět: Profesionální sestavení jídelníčku Odpovědět s citátem

Zdravím,

Chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o dobrém kompetentním člověku, odborníku, který by byl ochotný mi sestavit jídelníček na měsíční cykly.

Jsem ochotný zaplatit samozřejmě za samotné sestavení jídelníčku + za případné doplňky, pokud bude třeba.

V současné době ničím nedoplňuji svou stravu (pokud nepočítám multivitamin a vitamin C a zinek), dřív (před několika lety) jsem užíval proteiňák míchaný s vodou, kreatin a BCAA (ty ještě stále, jelikož mám ještě pořád doma balení).

Nejím moc sladkostí (jen tu a tam), ráno sacharidy v jakékoliv formě - banán, jogurt, müsli, mléko s vločkami, atd. potom přesnídávka okolo 10. hodiny - většinou jablko nebo nějaké jiné ovoce, oběd okolo dvanácté - většinou těstoviny, maso s rýží, maso s bramborami nebo podobné záležitosti, snídaně okolo 4 - tyčinka nebo prostě co přijde pod ruku, večer si dávám třeba pečivo s pomazánkou nebo vajíčka plus k tomu v průběhu celého dne tu a tam zelenina kvůli vláknině.

Denně 3 litry a více čisté vody, většinou i více, jelikož cvičím 6 krát do týdne, obden je to posilovna - silové cvičení a střídavě s tím obden kardio - 2 hodiny na rotopedu, vytrvalostní běh i sprinty, atd. - snažím se to kombinovat.

Nechci mít postavu jako kulturista, chci jíst zdravě a vypadat ve výsledku třeba nějak takhle:

:D

Mimochodem, jsem z Brna, pokud by byl člověk z Brna, bylo by to ideální, ale jsem samozřejmě i ochotný někam dojet na konzultaci a měření tuku v těle pomocí bioimpedanční analýzy + další hodnoty. Myslím, že vyřizovat věc online by nemělo smysl, to bych se rovnou mohl řídit prvním výsledkem po hledání "sestavení jídelníčku" na Googlu.

Myslím, že v současné době je moje strava vyvážená a snažím se jíst zdravě, chtěl bych ale v tom mít jakýsi řád, abych si podle toho mohl přímo nakupovat a mohl si naplánovat jídlo dopředu.

Takhle nějak teď vypadám:

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Trev

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdo? :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trev napsal:
Někdo? :)

kus poprosit Tracey, sveho casu trenovala a radila v brne
Poman

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě Esko a je z Brna:)
Conan

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 8:36 pm    Předmět: Re: Profesionální sestavení jídelníčku Odpovědět s citátem

jestli chceš vypadat takhle tak si:
a) vem černej šátek na hlavu
b) nech se pokérovat, a zajdi do solárka

Trev napsal:

Nechci mít postavu jako kulturista, chci jíst zdravě a vypadat ve výsledku třeba nějak takhle:

:D

Miuri

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 1:15 am    Předmět: Re: Profesionální sestavení jídelníčku Odpovědět s citátem

Conan napsal:
jestli chceš vypadat takhle tak si:
a) vem černej šátek na hlavu
b) nech se pokérovat, a zajdi do solárka

A je to vyřešený...
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá prosinec 21, 2012 1:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně výstižné Conane. Trev...tvoje postava je zhruba stejná jako tvého idolu. Takže sis skutečně vybral schůdnou cestu ke svému ideálu.

Rychle na stránku:

Přejdi na: