Zdravím,
Chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o dobrém kompetentním člověku, odborníku, který by byl ochotný mi sestavit jídelníček na měsíční cykly.
Jsem ochotný zaplatit samozřejmě za samotné sestavení jídelníčku + za případné doplňky, pokud bude třeba.
V současné době ničím nedoplňuji svou stravu (pokud nepočítám multivitamin a vitamin C a zinek), dřív (před několika lety) jsem užíval proteiňák míchaný s vodou,
kreatin a
BCAA (ty ještě stále, jelikož mám ještě pořád doma balení).
Nejím moc sladkostí (jen tu a tam), ráno
sacharidy v jakékoliv formě - banán, jogurt, müsli, mléko s vločkami, atd. potom přesnídávka okolo 10. hodiny - většinou jablko nebo nějaké jiné ovoce, oběd okolo dvanácté - většinou těstoviny, maso s rýží, maso s bramborami nebo podobné záležitosti, snídaně okolo 4 - tyčinka nebo prostě co přijde pod ruku, večer si dávám třeba pečivo s pomazánkou nebo vajíčka plus k tomu v průběhu celého dne tu a tam zelenina kvůli vláknině.
Denně 3 litry a více čisté vody, většinou i více, jelikož cvičím 6 krát do týdne, obden je to posilovna - silové cvičení a střídavě s tím obden kardio - 2 hodiny na
rotopedu, vytrvalostní běh i sprinty, atd. - snažím se to kombinovat.
Nechci mít postavu jako kulturista, chci jíst zdravě a vypadat ve výsledku třeba nějak takhle:
:D
Mimochodem, jsem z Brna, pokud by byl člověk z Brna, bylo by to ideální, ale jsem samozřejmě i ochotný někam dojet na konzultaci a měření tuku v těle pomocí bioimpedanční analýzy + další hodnoty. Myslím, že vyřizovat věc online by nemělo smysl, to bych se rovnou mohl řídit prvním výsledkem po hledání "sestavení jídelníčku" na Googlu.
Myslím, že v současné době je moje strava vyvážená a snažím se jíst zdravě, chtěl bych ale v tom mít jakýsi řád, abych si podle toho mohl přímo nakupovat a mohl si naplánovat jídlo dopředu.
Takhle nějak teď vypadám: