no ja som stale na zaciatku. Som to vypol pri scenke ako zacalo dake decko vyliezat z krabice. Neviem, odkedy som videl Paranormal aktivity - videl som vsetky na vacsine scenok som sa bavil hlavne na jednotke ake to je ubohe. No scenka kde dali kameru na torzo ventilatora a potom clovek len trpol co sa objavi a potom tam zrazu vystrcila hlavu ta opatrovatelka - spolubyvajuci na intraku vtedy skoro zinfarktoval + neviem v kolkatke ked ide ta babka bleda do dveri v tme. Brrrr. Som si ten Sinister zapol ze kua mam dobru naladu nicoho sa nebojim, ale ked tam je ta hudba, tma, viem ze to je horor tak jaj nejdem kukat . Bobky som mal aj v I'm Legend, ked vbehol dnu za psom a zakryval odkryval svetlo.
Blair Witch som videl vela krat, akurat ze je rozdiel slovensky a cesky dabing. Na slovenskom nebolo pocut alebo aspon ja som nepocul revat dieta ked boli v stane a na ceskom to bolo pocut fest. Aj na chate som to pozeral 2x. prvy krat sme po tme nevysli ani z dveri chatky a to sme chceli ist na luku 150m od chaty nedostali sme sa ani cez prah.
Krvave horory ma nudia, tam sa len bavim natom ake to je ubohe ale z kvalitneho psycho hororu mam bobky, ale zase sa mi pacia.
Hele...a co takhle REC ...a scénky na půdě s tou "anorektickou basketbalistkou". To je taky hustota
Jinak asi nejhnusnější pocity, jakožto divák ( fakt vysilující dokoukat) byla klasika Funny Games U.S.A. To byl nápor na psychiku. 100%
Jinak asi nejhnusnější pocity, jakožto divák ( fakt vysilující dokoukat) byla klasika Funny Games U.S.A. To byl nápor na psychiku. 100%
Dík, stahuju a podívám, mám rád pohádky, podle obrázků na čsfd to tak vypadá , pak napíšu koment:)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Johncreasy: jsou tam i nějaká fakt nechutné scény? Najednu stranu bych si to pustil, ale na druhou mám fakt strach, co jsem tak letmo prolétl jen ty komenty na CSFD.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Celovečerní prvotina Zulawského. Hutná, beznadějná atmosféra, zvláštně natočeno, všechno působí jako blouznivý hnusný sen. Nemohl jsem od toho odtrhnout oči. Trochu jiný film z války, než se točí teď.
Naposledy upravil bob.barnes dne ne prosinec 23, 2012 8:12 pm, celkově upraveno 1 krát
V tom Hobitovi nebyly nektere sceny videt, dve z nich jsou ale zde
Tak neviem na akom predstavení si ty bol, ale táto pieseň, ktorá je aj nosným motívom filmu, tam bola.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Johncreasy: jsou tam i nějaká fakt nechutné scény? Najednu stranu bych si to pustil, ale na druhou mám fakt strach, co jsem tak letmo prolétl jen ty komenty na CSFD.
No právě tenhle snímek vůbec nepotřebuje vyhřezlé vnitřnosti (Krom jedné scény) Nelibuje si v popisu fyzického týrání. Přesto ti říkám, že tenhle film je zlo . Fantasticky natočené, extrémně cynické, nemilosrdné a zákeřné zlo. Však Haneke není žádný béčkový rejža hororů, ale jeden z nejuznávanějších artových tvůrců. K tomu jedni z nejlepších charakterních herců současnosti...Naomi Wats a Tim Roth.
Z toho filmu ti zbudou jiné pocity, než z Vřískotu:) Žádnej super slasher na odreagování. Tady budeš cítit smutek, a přesto jak je film skvěle udělanej....budeš rád, že skončil.
Dík, stahuju a podívám, mám rád pohádky, podle obrázků na čsfd to tak vypadá , pak napíšu koment:)
Tak jsem to zkouknul.
Nejlepší byla cca 2/4 filmu, pak 3/4 o ničem, nuda (když nebyli na scéně chlapci) a konec....dalo se to očekávat. Ta kamera byla zajímavě provedená, to jsem ještě u filmu neviděl, přidávalo to na atmosféře.
Jinak vysilující to nebylo, ani žádný extrémní nátlak na psychiku, celkově se mi to nezdálo nějaké "kruté", jsou horší filmy, každopádně zajímavý kousek. Hodnotil bych tak 7/10.
edit: ale ti kluci byli fakt psycho, na jednu stranu slušňáci, na druhou .... výborně zahrané.
PS: "nejhnusnější" okamžik? Jak začal mluvit k nám, divákům na kameru...pff
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
3/4 byla super. Jak vklidu zmizeli ze scény. Člověk pomalu prosil, aby aspoň někdo z toho domu vypadl a zachránil se, ale režisér prostě diváka trápil jak to šlo. Všechny scény natahoval a nechal diváka tápat........a pak ten golfovej míček
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru