Dá se cvičit i pullover na nakloněné lavici hlavou nahoru nebo hlavou dolu? že by se více zatěžovala spodní nebo horní část prsou? nebo se pullover cvičí jenom na rovné lavici? jinak je to dobr objemový cvik, když ovšem z toho nejsou cítit víc tricepsy než prsa..
Ano, pokud ty prsí svaly dokážeš u toho pulloveru zapojit, což podle mě 90% cvičících neumí
Tady je video, kde to krásně vysvětluje Kai Greene, dá se to z toho hezky pochytit, ta technika :) enjoy
Ja len nechápem, prečo Kai išiel pullover s oveľa väčším rozsahom než ten muž, ktorému to ukazoval............. Alebo naopak - nechápem, prečo ten muž robil pullover s oveľa menším rozsahom pohybu, než Kai... Takže som z videa nepochopil to, čo bolo treba...
Pullover mám rád, nevím sice co to dělá s prsama ale buď na křídla s lanem v kleče/předklonu nebo ten stroj a z toho cítím i triceps. Ten klasický s JČ mě nějak nenadchnul to mi přijde na vykloubení ramenou.
Nechapem ako z pulloveru mozes citit viac triceps, ked laket mas fixovany
- kdo cítí při pulloveru triceps (tedy pomocný sval), tak proto že "nestíhá" < je v tomto případě nejslabším článkem celého řetězu... prostě je slabý a rychleji se unaví (i když je při cviku fixovaný) než se dostatečně kvalitně procvičí hlavní partie ... kliky "do krve" na bradlech s lokty u těla disbalanci s tricepsem po čase vyřeší
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru