docela hezkej zapas,nesnazil se nic uspechat,aby nebyl necim prekvapen,hezky v poklidu si soupere rozebiral,tesim se na jeho pristi zapas,sem jeho velkej fanousek ...je mu teprve 27,takze prostoru na zlepsovani ma silene moc,navic ma perfektni zazemi
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zaslal: po prosinec 24, 2012 9:02 pm Předmět: Aldo
Aldo 77 kilo v normálu (zápasy do 66). Kam to kua strkaj, při 170 cenťácích, když i mimo ty zápasy trénujou 6x týdně. Já mám 165/64 a to mi pořád někdo říká, že mám ruce jak hovado :D Tak nevím, kde je chyba. A to teď trénuju "jen" 3x týdně. Když jsem jel 5x týdně (3x posilka, 3x mma+bjj -1den se to krylo) tak jsem mel 61 a zaboha jsem nemohl pribrat, dokud jsem to neomezil.
To bylo spis obrazny s tema rukama. Jako jo, on ma hodne siroky stred tela. Ale sakra, 77 kilo je stejne dost pri jeho vysce a 2 fazovym treninku 6x tydne.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru