|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peet
peetthemaster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mravenec1

|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 7:51 pm Předmět: Re: práce |
|
|
| Martinn24 napsal: | | Milcek55 napsal: | | Dobrý den získal jsem novou práci jedná se o manuální práci v dílně. Patří tam především řezání a pilování chci se zeptat jestli při této práci nemůžu přijít o svalovou hmotu. Tuto práci dělám denně tak 6-7 hodin děkuju předem za odpovědi. |
Pokud jsi v období, kdy chceš udržovat, zkvalitňovat nebo nabírat novou svalovou hmotu, tak je lepší se vyhnout manuální práci. Při manuální práci spálíš mnohem více kalorií než při sedavém zaměstnání. Viděl jsem to u sebe, proto jsem se svého času vyhýbal i brigádám, kde bych se musel hýbat. Když se snažím nabrat, tak se já osobně vyhýbám i sexu a všemu, co je s tím spojené. Protože tím taky hubneš a navíc ztrácíš i sílu v tréninku. |
jasně, alě že by manuální práce ničila svaly to jsou teda věci....možná profíkovi to vadí... .nazor
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: so červenec 26, 2014 12:12 am Předmět: Re: práce |
|
|
| Martinn24 napsal: | | Milcek55 napsal: | | Dobrý den získal jsem novou práci jedná se o manuální práci v dílně. Patří tam především řezání a pilování chci se zeptat jestli při této práci nemůžu přijít o svalovou hmotu. Tuto práci dělám denně tak 6-7 hodin děkuju předem za odpovědi. |
Pokud jsi v období, kdy chceš udržovat, zkvalitňovat nebo nabírat novou svalovou hmotu, tak je lepší se vyhnout manuální práci. Při manuální práci spálíš mnohem více kalorií než při sedavém zaměstnání. Viděl jsem to u sebe, proto jsem se svého času vyhýbal i brigádám, kde bych se musel hýbat. Když se snažím nabrat, tak se já osobně vyhýbám i sexu a všemu, co je s tím spojené. Protože tím taky hubneš a navíc ztrácíš i sílu v tréninku. | to je ironie ze ano :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|